v poslednej dobe sa mi tahsie dycha (nemam plny nos) ale akoby sa mi zuzovala nosna prepaska, cize mam menej priestoru na dychanie a pri zaspavani si musim tahat lice "von" aby som si tak rozsirila nosne dychanie :(
co to moze byt? pojdem to ukazat ale ci nahodou nemate niekto podobnu skusenost :) a aj mi casto teraz tecie krv z nosa, co sa mi nikdy nestavalo...
dakujem za rady :)
nos :(
no ja som tu uz taky bubak odstrasujuci pripad:DDD no ale nemas za co dakovat aj tak som ti nepomohla:)....ale prajem vela stastia a zdravia
to fakt?????? ty kokso...no hej svihnem si :) neviem ci to bolo zo dna na den, ale uz take 2 mesiace si to musim tahat :)))
ok skocim to ukazat :) dakujem!
ani ja nemam:) no uz takto cez forum ti tazko niekto pomoze:( ale chod na orl a tam ti pomozu:) drzim palce, len neodkladaj to prosim ta ja som to odkladala a teraz mi uz nevedia pomoct...a to len tak zo dna na den alebo uz dlho?
praveze nemam :( nejake divne fakt, proste len tak zrazu aj to aj to
a alergiu nemas?
nie nie nic neuzivam :)
a neuzivas nieco?
ja nemozem dychat uz skoro vobec, ale ked to byvalo lepsie tiez som mavala pocity ze akoby som mala malo priestoru v nose...ale mala som to cele spuchnute to bolo tym...len bez na orl a bude po probleme:)))