ahojte, mam 18,on ma 25. viem, ze to nie je malo.ale chcela by som to risknut. nikdy ma nepritahovali chalani v mojom veku. popravde, neviem si predstavit, ze by som s takym chodila. ja som typ cloveka, ktory nevyhladava zury, nie som az taka blazniva na taketo veci. ma to moznu buducnost? diky
potencialny priatel je o sedem rokov starsi
rada do zivota...ak zenu tak starsiu...a kludne aj o 7 rokov..a aj viac... :)))
Ziadny problem, byvaly bol o 10 rokov starsi a pritom sa casto spraval ako pubertak, ja som mala 20 a on 30. Muzi su vo vnutri stale detmi.
a preco nie.nie je dolezity vek ale to co ma v hlave.
v pohode...nevidim v tom problem.
v poho ak si rozumiete nieje co riesit medzi mnou a mojim priatelom je rozdiel 16 rokov a co ... lubime sa to je hĺavne aj si rozumieme ked sa lubite neries co si myslia ostattni ale ries to ako to citite vy dvaja ja si s terajsim ovela viac rozumiem ako s mojim ex i ked bol v mojom veku takze drz sa vela stastia nech ste stastni
medzi mojimi rodicmi je 10rocny rozdiel a su spolu 31 rokov.dufam,ze sa to uz ani nezmeni:)
ale zalezi od toho,ako ste si sadli:)
ved lepsie ani si si najst nemohla..podla mna idealny rozdiel :)
To je tak akurat. My mame 5 ročný rozdiel.
Mam 24 a manzel 33, dolezite je, ci mate spolocne zaujmy, nazory na zivot nie vek...ani ja nie som prave diskotekovy typ, ale zase ani zakysnuta zienka domaca, s manzelom spolu pracujeme, radi cestujeme, lyzujeme...kazdy ma svoje a ak si v tomto sadnete nie je co riesit :-)