ahojte.uz dlhsie pouzivam radu bioderma sebium -vodu aj kremik AI,,,co ja viem ci mi to pomohlo....alebo nie...ani neviem...ale viem ze treba aj pouzivat nejaky peeling,a tento eucerin peeling sa mi zda celkom ako vhodna volba.tak sa chcem opytat ci niekto ma skusenost s nim ,ci pomohol a za aky cas.a taktiez ci ho mozem kombinovat s tou biodermou ,vopred dakujem:)a ešte by ma zaujimalo ako sa vy starate o plet:)dakujem
mozem kombinovat eucerin s biodermou
no skusim popytať vzorky .. dnes som zohnala s Avene, Vichy, Eucerin, tak popytam aj la-roche a uvidime :)
Len vichy ani neskušam, lebo to mi vždy pomohlo a potom naraz zhoršilo... :(
podla mna najelspia kozmetika na akne z tych drahsich je jednoznacne la rosche
Je lepší čistiaci gel Eucerin alebo Bioderma, myslim na akne,,??????
no ja by som to nerobila...lebo moja mama kombinovala eucerin..ale tusim s vichy a jej to okolo oci tak akokeby vejariky narobilo..ale u kazdeho inak...alebo skus na polku tvare jeden krem a druhu polku tvare druhy a zistis co ti robi lepsie...mne to poradila kozna :)
kludne kombinuj. nic tym nepokazis. vobec sa netreba striktne drzat pouzivanim pripravkov rovnakej znacky.
môžeš skúsiť to skombinovať, ale skôr sa odporúča používať výrobky jednej značky, ale je to individuálne :)