PREHRESKY 90-DNOVKY

biopich

no a aby som sa aj vyjadrila k teme pretoze od toho tu je :-) NIE JA SOM ZATATA A JA NEMAM ZATIAL ZIADNE PREHRESKY...No pred dvoma rokmi som mala sem tam prehresok alkohol sem tam nieco slane sladke ale bolo vsetko v pohode nenervovala som sa nezakladala som temu :-) ale pisala som do jednej a tam boli super zeny s ktorymi sme to zvladali do konca podporovali sme sa neurazali sme sa... radili sme si recepty tesili sme sa az nejaka prispeje ako sa ma... boli to baby ktore nepotrebovali schudnut 5 ci 3 kilecka boli to baby ako ja ... Ale teraz som len na zaciatku diety tazko povedat ako to pojde dalej... urcite budu prehresky lebo sa rada chodim zabavat a tam tecie alkohol prudom :-P

biopich

hahaha joj boze neviem ci citas ritou ale do mozgu ti to asi nedochadza co som tym chcela povedat :D chytas sa slovicok a uplne prevracias vyznam :D mne je fuk zase do teba si smiesna ako sa tu nervujes :-) kliiidek bo priberes kilo :D ozaj ja som si nevsimla zeby som tu na niekoho utocila...vyzeralo by to skor tak co robis ty :D ja som len napisala svoj nazor na tieto temy ...a tot je vse :D

a ked si si nevsimla ja tu nekazem ze dieta je zla ked si pozorne precitas pisem ze tiez takto chudnem...ale ako pisem asi citas inymi castami tela...alebo necitas vobec a zabednene si tvrdis len svoje :)

sybi25

biopich
mne je uplne jedno ci si muz alebo zena
takze momentalne sedim za pc... no je to len preto ze som potrebovala poradit ako som uz pisala a ospravedlnila sa za to ze som tuto temu zalozila nakolko som nevedela ze uz tu je no je dobre ze si ma upozornila nabuduce budem vediet !!!!!
ja som zakladala tuto temu (O 90-dnovke) po prvy krat nepotrebujem sa zvytelnit ani nic podobne pokial mas ten pocit mylis sa ale nechapem ako si na to prisla ze potrebujem byt "KRALOVNA"????
mam toho uz naozaj dost neviem preco tak moc utocis a nadavas to ma teda moc hneva
je len na mne aky sposob chudnutia si zvolim
a ten nick? tebe niekto vyfukol?
ta tema aka?

biopich

bingham :D hehe je to usmevne :D ...

cim dalej debilnejsie...:D no co asi TEMA jedna za druhou... ja nechapem preco napriklad tieto prehresky nemozete preberat v temach co uz su 100 krat zalozene tymi istymi babami co sem aj prispievaju... ved od toho tam ta tema je aby ste si tam tie prehresky pisali... kazdym mesiacom uz skoro kazdym tyzdnom je tu nova 90 dnova tema akoby ste sa nemohli pridat do hocjakej... kazda chce mat vlastnu temu aby tam bola kralovna? alebo co? :D aby sa pisalo hlavne o nej alebo nerozumiem tomu co s tym sledujete...pred dvoma rokmi som drzala 90 dnovku len pod inym nickom ktory mi zial niekto vyfukol. mali sme jednu temu bez datumu a este stale aj funguje...ja som toho roku tiez zacala zase drzat dietku tiez sa s vami trapim ale nejdem tu zakladat koli tomu zase novu temu ale pridala som sa napisala som tam tusim len 2 krat a aj to ma sprdli ze som opravila kedy co sa ma jest ... cim dalej su tu baby viacej podrazdene...je to mozno v tom ze sa vam tak nedari dobre a sedite stale za pc ... drzim vam palce lebo viem ze je to tazke dodrziavat a treba sa naozaj zatnut...a potom si to nedokaslat vratenim sa na staru drahu...schudla som krasnych 20 kil ale bohuzial pri tejto diete je isty jojo efekt ked si nedate potom pozor...:-)

sybi25

OK nechajme to tak pre istotu
ja mam taktiez 55kg a tym mojim najvizsim to vadi ,vraj tych 5kg musi ist dolu lebo .....................
dobru nocku

datelinka

sybi, v jadre témy sa pred všetkými priznávaš, že to ľutuješ. ale nechajme to tak, strácam čas, keď sa ti snažím pomôcť. pozri, ja mám 50 kg, keď sa dobre najem, takže ja schudnúť nepotrebujem. ešte raz a rovnako úprimne - držím vám palce :-)