Ahojte...neviem co sa to stava len mne alebo aj niekomu inemu. Zacala som s chudnutim pred 2 tyzdnami, ale v podstate neviem presne kolko som schudla...Postavim sa rano na vahu a mam niekolko kg, postavim sa na druhy den a mam o 1kg menej, potom zase dalsi den a mam o 1,5kg VIAC. Ja neviem z coho to je alebo preco ale som zufala! :(
Jem stale to iste, neviem moze to byt od sportu? Ze mi rastu svaly abo co?...Ale to by asi nebola zmena az 1kg...alebo ano? neviem
Kolísavé chudnutie
Nemusis mat obavy, vaha sa pocas dna prirodzene meni. Preto je dolezite, aby si sa vazila stale v ten isty cas a za rovnakych podmienok, napr. rano po WC a pred ranajkami. Hlavne je, aby chudnutie z dlhodobeho hladiska malo klesajucu tendenciu, cize po 2 tyzdnoch, po mesiaci musi byt -minus- na vahe. A nie je dobre vazit sa kazdy den, moze ta to len zbytocne stresovat. Vaha kolise zo dna na den aj vtedy, ak si malo pila tekutin, alebo jedla viac slaneho - sol zadrziava vodu v tele.
A k svalom - zeny tak lahko a rychlo nenaberaju svalovu hmotu. (Chce to mesiace a mesiace pravidelnych, systematickych treningov).
pls, nikto s tym nema ziadne skusenosti? Alebo vysvetlenie?...