Ak chcem navstivit urologa prehliadka potrebujem obvodnej uviest dovod? ze preco ? a s cim? mam nejake kozne prejavi na pohlavi, ale nechcem jej o tom hovorit.
Mi povedala ze nemozem ist len tak bez dovodu. a este u nas v meste kazdy ma pozna tak chcem ist do ineho mesta a to neviem kde mam ist? ako to zistim? a potrebujem vymenny listok? a ako dlho trva platnost listka? ďakujem
navsteva doktora urologa
tiez som si myslel ze to moze byt kozna nemam dobre skusenosti s koznou akne tvar masticky masticky a nic nezabera vnutorna pricina a oni masticky predpisuju kus na hlavu ne ?? no ale dam vysetrit
lekarku do toho nic nie je,listok ti musi dat a mimochodom tvoj problem riesi kozny a nie urolog
sestricka mozem na chvilu?zavres na chvilu dvere potreboval by som papier k urologovi mam sukromneho takze staci mi listok a nic sa ta nebude pytat takto som to spravil ja naco tam cakat???
zaklopem sestricka otvori a povie co chcete? ja listok ku doktorovi ona aky? ja ku urologovi ona zase a naco? a ja na penise mam daco ha ha a tri ine tetky budu okolo mna stat a este sa spyta co daco? ukaste ..a este sa spytam de mam ist ?? to je uzasne ked ma poznaju aj celu moju rodinu trapne dost pre mna
zaklop obvodnej aby si zbytocne necakal a sestricka ti napise listok a vybavene obvodna ani nic nemusi vedet
Hej vymeny listok potrebujes, blby zakon ale co narobis, lekarke povedz ze chces ist na preventivnu prehliadku alebo pravdu jej to moze byt fuk , inak lekary su viazany mlcanlivostou o pacientovych problemoch tak ziadne obavy, kam za urologom nech ti poradi obvodacka.