neviem co mam robit

Príspevok v téme: neviem co mam robit
bambulka15

Ahojte, takze pisem sem preto, lebo potrebujem nejaku radu. Mám 18 a 2-ročný vztah s priatelom, ktoreho mam ozaj rada. Je to super chalan, dobrý, milý a lubi ma. Vsetko by bolo super, ale ja som jednoducho zacala od istej doby citit, ze potrebujem slobodu. Som mladá a chcem si uzivat zivot naplno, neviem si predstavit, ze by som s jednym clovekom mala byt od teraz az do konca zivota. A naviac mam strasnu chut flirtovat s ostatnymi chalanmi...neviem, co mam robit...na jednej strane priatela nechcem opustit, ale na druhej strane potrebujem "žiť". prosim poradte mi ak mozete. dakujem

sisi3o

bambulka ja si myslim ze k nemu necitis viac ako kamaratstvo a ze nedokazes ho nechat lebo mas k nemu nejaku tu vdaku ze je k tebe taky aky je a nevies ako ho nechat lebo ta luby a nevies ako by sa s tym zmieril ale ja si myslim ze len tym ublizujes sebe aj jemu bude lepsie ked mu povies pravdu co k nemu citis kym mu nezlomis srdce a tym ublizis aj sebe

MOJARADA

Ja si myslim, ze tvojho chalana mas rada a dava ti taky pocit istoty ale nemilujes ho a ked uz teraz rozmyslas nad tym, tak skor ci neskor ho bud podvedies, bud sa s nim rozides, alebo nebudes stastna vo vztahu ak v nom zotrvas, tym padom to vyciti aj on a nebude stastny nik. Takze ja radim, vysvetli mu, ze mu nechces ublizit ale chces aby ste ostali priatelia, ak sa bude dat. Ak nie, netlac na pilu, cas ukaze, ale urcite ho za chrbtom nepodvadzaj, radsej sa s nim rozid cim skor. Hovorim z vlastnej skusenosti, tiez som mala chalana, starsieho, nechcela som ho stratit, ale chcela som si aj uzivat, samozrejme, ze som to riesila najhorsim sposobom, jeho som mala na vikendy a cez tyzden som flirtovala s inymi kamosmi, nespala som s nimi, ale bozky atd boli, samozrejme moj priatel sa to vzdy dozvedel a bol pruser. To som bola mlada, hlupa, nevyzreta. No teraz by som to riesila inak, ucime sa na vlastnych chybach, ja lutujem, ze som jeho tahala za nos a ze som sa s nim nerozisla a stracala cas, kym som mohla zatial mozno stretnut niekoho ineho ku mne vhodneho. Takze tot moja rada nad zlato, zvaz a rozhodni sa sama...

rada

bambulka si nezrela... nikto na teba cakat nebude, kym sa ty "vyburis" a potom hop idem k svojmu byvalemu. Na to ma ten chlapec hrdost. Tak dobre zvaz co urobis. Zit neznamena striedat chlapov! Drzim ti palce!

bambulka15

No stale nad tym premyslam...a asi este aj budem dlho...ale to mate fakt pravdu, ze to, aby som ho podviedla, si ozaj nezasluzi...najviac sa bojim toho, ze neskor by som to mohla olutovat, ked sa rozideme..a potom uz bude neskoro,mozno si najde si inu a tak...je to tazke, ale musim sa rozhodnut len ja...nikto to nemoze spravit za mna

asdf1

zamysli sa nad sebou,či ľúbiš toho chlapca až tak,žeby si si začala užívať.Ak ho až tak nelúbiš,rozíď sa sním,a užívaj si,ale neklam ho!-nezaslúži si to

Sex Godess

Baby, ona chce vyskusat ine penisy, tam je problem. Takze uzit si ich a zaroven aj ten priatelov nebude asi mozne...

Baja22

bambulka, aluska ma pravdu. Je to na tebe, to čo chceš ty, a nie mi na fore :) Ak ho lubiš a mate pekny vztah tak ja by som ho určite nenechala. Ked pišeš že je mily, pekny a super, tak nieje o čom... A myslim že "žiť" možeš aj ked maš jeho. Však hadam ti nezakazuje chodiť vonku s kamaratmi. A maš len 18, takže myslim že život si ešte dosť užiješ.

aluska

ked chces zit tak zi...co ti mame poradit?sama musis vediet co je pre teba lepsie, cis a vykaslat na niekoho, koho lubis, alebo si uzivat s chlapmi, ktorym na tebe vobec nezaezi...a potom budes plakat ze ta nikto nelubi