Som bulimicka???

Príspevok v téme: Som bulimicka???
Kengura

Ahojte. Uz niekolko mesiacov nezijem doma,zijem v zahranici ale o par mesiacov sa opat vratim na Slovensko. Brala som antikoncepciu asi 5 mesiacov lebo som mala problemy s menzesom,ale v novembri som ju uplne vysadila,lebo som z nej strasne pribrala,mam otrasne nohy ktore su pokryte striami a takisto aj zadok. Nenavidim svoje telo...keby som mohla tak si tie strie vsetky vyrezem... Som byvala modelka. Takze si viete predstavit aku som mala ,,perfektnu'' postavu a teraz vyzeram otrasne. V novembri som zacala s bulimiou,teda neviem ci tak to nazvat,lebo v dome kde zijem nemozem vracat vzdy ako chcem,napriklad ranajky neprichadzaju do uvahy..Ak by ma moja ,,nova'' rodina prichytila,mala by som strasne problemy. Tak vraciam vzdy len veceru a cez vikendy sa mi podari vracat aj 3x za den. Stale cvicim,aj behavam,ale nemam pocit,ze som schudla:( menzes som od novembra nedostala,ale to pripisujem kvoli tomu,ze som vysadila HAK. Chcem sa vas teda spytat,ako je mozne ze sa mi nedari chudnut? jedlo neudrzim v sebe,musim to vyvracat,lebo inak by som zomrela... ale ranajky jem uplne malicke mnoztvo,aby som nejaka predstierala ze jem... ale naozaj neviem co mam robit. moze mi niekto poradit?kazdy den revem z toho ze neviem schudnut a uz ma ide porazit... a tu kde zijem,tak jedlo nie je zdrave,ale ja sa snazim jest zdravo... naozaj neviem co robit... :(((