cawte... davnejsie som si zehlil vlasy ... prestal som lebo mi to uplne vlasy nicilo...moj kamarat si zehli vlasy uz par rokov a ich ma super! .. vravel ze pouziva iba zehlicku a ziadne sampony a ine veci na vlasy, no a lak. Pomožte co mam urobit aby som mal take vlasy ako on ?? ... :(
Ako mat super vlasy .. :-)
nepoužívaj žehličku,zničí ti to vlasy-také horúce teplo vlas vysušuje,a neprospieva to slabému vlasu,vlas sa stáva tenším,a potom už len nožnice pomôžu.Chod za dobrou kaderníčkou,alebo si ju vyhladaj na nete,a porad sa aby ti pomohla nájst ten správny strih.Nie každému všetko pristane,každý sme iný.Radšej zdravý vlas,ako moderný a slama na hlave ako napr.dredy.Nechcem nikoho uraziť-sorry
Starať sa o ne...
Pravidelne strihať, používať výživné masky a kúry, Prípravky na žehlenie, žehliť čo najmenej, alebo žehličku na nižšiu teplotu, žehlička s keramickými platničkami, a teraz sú rôzne nové žehličky s rôznymi emulziami alebo čo. Ja tiež žehlím a našťastie mám od prírody dosť kvalitné vlasy. Aj keď sa mi zdá že nafarbením ešte viac zhrubli a sú kvalitnejšie.
Nie je dôležité čo máš na hlave , ale v hlave - fešák ;)
mať tvoj problém..
Emo, ked mas raz geneticky danu inu kvalitu vlasov, tak nikdy nebudes mat taku kvalitu, ako tvoj kamarat. keby sa to dalo, tak by vsetky zeny mali vlasy ako z reklamy na sampon.
vlas/ov ... no a neda sa nieako urobit test ? :D .. .ale ktore zehlicky su dobre ?
záleží na kvalite vlasu
ale cim to je ?? .. ina zehlicka ?
každý ma iné vlasy,nikdy nebudeš mat ako tvoj kamarát.