Biely husty vytok

nicolllll

ahojjte babyy trapi ma žltkastý hustejsi vytok nezapacha a nic ma neštípe ani nesvrbíí... bojim sa co to moze byt.. neviete mi niekto poradit??

Shashala

ak uz mas M ja to napriklad mavam par dni pred tym ale inak len ked mam prechladnute vajecniky...a aj ty mozes byt prechladnuta. skus si napustat vanu s najteplejsiou vodou aku znesies a potom sa vsupni do pelíška a hajkaj....skus ja to tak robim a pomaha mi to a este si daj teply cajik

sjella

tak bez tomu doktorovi.. ak si unho este nebola, tak neboj sa.. je to sice neprijemne, ale urcite je lepsie ist skor ako potom lutovat... kolko mas rokov?

122

hej, mne sa to meni aj podla menstr. cyklu, ziadne svrbenie ane stipanie...viem ze nejake vytoky su normalne a v pohode a niektore uz nie ale ako to rozlisit?zle su tie ktore su sprevadzane aj inymi trablami?

sjella

hm, co ja viem? nemusi ist o nic vazne, ale ak sa ti nezda, treba ist. da ti aspon gynoflor. Inokedy moze ist aj o prejav zapalu.. radsej chod. Vytok je OK pokial nesmrdi, nepali, ak je zlty, zelenkavy, alebo az prilis husty..ked je ovulacia, tak je samozrejme hustejsi. ja sm mala tiez , nesmrdel, nepalilo ma tam a nakoniec som mala streptokoka a liecila sa 3 mesiace. neboj sa , proste tam chod.. mozno ti nic nie je