Ja mam uz 14r a este som nemal mokry sen. Je to normalne?ved na mne sa este nejavia vobec zadne znamky puberty
Mokry sen
neviem ci sa mam bat,mam 14, a masturbovat som zacal velmi priskoro,stale nemam mokry sen,nevie niekto poradit? :(
dobry den .ja by som chcel od niekoho radu.mam 21 rokou a ked niesom s priatelkou akoze s nou nemam sex napriklad tyzden tak pocas toho tyzdna mam najmenej 2x mokry sen .a velmi casto ho mavam vie mi niekto poradit????? dakujem
DR.Kundo....tak to musel byt teda riadne smradlavy "mokry sen" :DDDDDDDDDDDDD
buď rad že nemaš, lebo su s tym len problemy...musiš čistiť pradlo,prezliecť sa alebo obliečku ak nemaš pyžamo, takže buď rad, že je to tak ako je...ja som tiež v 14 nemal ani 1, a teraz mi to až lezie na nervy a najradšej by som bol, keby to prestalo
14 rocny,mam viac nez dvojnasobok tvojich rokou a za cely moj zivot som zazil jediny mokry sen aj to len ked ma obstala priatelkyna macka.....je to normalne.neboj sa este budes lutovat az ta zdrapi puberta....pre viac info kontaktujte Dr.kundo@Gmail.sk
Ja som tiež nemal nikdy mokrý sen - dôvod - skoro som začal masturbovať a nebol čas na to, aby som mal mokré sny ...
To nie je žiadny problém a nie je to ani nevyhnutné na to, aby si mohol ďalej v živote fungovať ...
A prečo by sa ti mali smiať nechápem :D Veď ty nikomu nemusíš hovoriť, či si tie mokré sny mal alebo nie ;)
Tak sa drž ... a máš len 14 tak sa neplaš hneď!
ja ty poradim chyt neaku za susulku a uvidis ako tam budes mat vlhko
Ja sa bojim, ze sa to niekto dozvie a potom budu mat zo mna prcu. :(
Skus pred spankom vypit 2L vody ,mozno sa to podari......Ale nie ,kam sa ponahlas ,, Tvoj organizmus vie ,kedy maju prijst taketo veci a Ty sa nechaj prekvapit ,mozno budes rad ,ze Ti sex zacal chodit po mozgu az neskor.....Eklhaft 34.r