Mam 17, 195 cm a iba 65kg. Jem dost, avsak nepomaha. Chcel by som vediet, ci moze byt pre mna skodlivy protein, konkretne Mega Mass 4000. Ide o to, ze kamos mi poradil, aby som si to kupil a popri tom dobre jedol a ze mozem rychlejsie nabrat kila. Moze mi to nieco spravit so zdravim?
Protein - nabranie tuku
S Proteinu nepriberieš, iba ti narastu svali a to musis cvicit
Na pribratie je dobry GAINER
Jest, jest, jest. Kazde cca 2 - 3 hodiny, kvalitnu a vyvazenu stravu, nieco lahsie aj pred spanim.
Protein, teda bielkoviny ti velmi nepomozu, spolu s cvicenim, ako je spomenute, sa podielaju na tvorbe svalovej hmoty. Ked, tak protein s vyssim podielom sacharidov.
Nemusis sa zrovna zivit mastnym a vyprazanym jedlom, sladkostami. Mohol by si skusit napr. aj ovsene vlocky (s bananom, orechmi a medom), cestoviny, tvarohy, jogurty. Skus napisat, co zhruba a kolko zjes za den...
ja chcem tuk, mne netreba svaly, nejdem na buchaca, ale nechcem vyzerat jak africke dieta ktore 5 rokov nejedlo ;p
ahoj, toto ma zaujalo, moj frajer, ked chcel pribrat, si daval pichat stare zname B12, popritom cvicil a zaberalo mu to. porad sa s nejakym dietologom, ked si nie si isty
bez cvicenia si myslim,ze nic neuvidis......
zbytocne draha vec len na take pouzitie.
Je to na zvacsenie svalovej hmoty,ale pri cviceni......
a ak by som bral mensie davky? dajme tomu 1 krat denne? pretoze chcem naozaj nabrat nejake to kilo.
no ak necvicis.....skor ti to moze uskodit v takych davkach co sa odporucaju.