Aký lubrikant pri problemoch s mykozami???

WEWERKA565

tiez mam tieto problemy :( asi tam mam nejaku alergiu alebo nieco take, nemozem najst ziadny, co by ma potom nesvrbel rano :(

aadrin

babus suhlasim,urcite je dobre primat vlakninu...ved ako hovori reklama ... 70% nasho imunitneho systemu sa nachaDza v bruchu ;)
...a na zdolanie tych nasich potvor musime mat sakra dobru imunitu...ja som odvcera zacala papat psylium-indicka vlaknina...davam si ho ale do trochy jogurtu a zapijam vodou...dnes som skusila len s vodou...uf...nikdy viac...tak uvidim co to spravi nakolko mam aj ine problemy... Ccko som neskusala...ale dobry tip...a u lekarnikov som varena pecena, takze s ostychom problem nemam...len uz skusame stvrty lubrikant...preto chcem od vas poradit :)

babuš

Ak gél, tak neparfumovaný, na báze vody - bez všetkých prísad - dostať v každej lekárni (najväčší problém je prekonať ostych, keď si ho pýtate u mladého lekárnika...).
A čo sa týka opakujúcich sa mykóz, ja som do seba pchala 1,5 roka silné probiotiká, držala diétu a pod. Nakoniec pomohla kombinácia 1000 mg céčka denne a vlákniny (tiež cca 1000 mg, v závislosti od výrobcu). V mojom prípade to bolo celé o rozhasenej imunite. Probiotík som mala v bežnej strave dosť (kyslomliečne výrobky, kyslá kapusta a pod.), len u mňa nemali z čoho žiť - a to som si myslela, že mám na vlákninu bohatú a pestrú stravu. Teraz mám už vyše pol roka pokoj (čo je u mňa rekord), ale vlákninu užívam stále, robí dobre môjmu tráveniu.

alena21

Daria29. Ja mám candiu 4 roky, a už mi spôsobila aj iné zdravotné komplikácie, tak mi netvrď že, sa chcem vyliečiť za jeden deň, pretože ja som už skúšala bezcukrové a bezlepkové diéty, a pojedla mnoho prírodných doplnkov, myslím že som toho už vyskúšala hojne. A nepovedala som, že tie vložky sú zlé, ale že s nimi nepociťujem rozdiel. Okrem toho na každého môžu pôsobiť inak, a čo je dobré pre niekoho, to nemusí byť dobré pre iného. Pretože niekomu stačia aj tie ich úžasné lieky v lekárni, a už sa mu to viac nevráti, a inému môžu napchať neviem čo, a nikdy mu to zaberie.

Monika1984

aadrin/ ahoj, nejde mis em vlozit link tak ti napisem nazvy gelou ktore pouzivam skus si ot dat do googla a vyhladat obrasky aby si vedel ktore myslim.
1. Primeros EN-JOJ Basic
2. Eros

daria29

ako dlho si používala vložky?1 balíček?choroba nevzniká za den,obrazne povedané,treba trocha trpezlivosti,ak je problém s mykozou,sliznica je narušená,treba dlchšie nosiť vložky.tie intímky su maličké,vobeč neviete že ju máte v nohavičkách,nielen že vás aniony liečia,ale vás aj vitalizujú.ak sa niekto trápi rok a pol,tak skúšam každu vec,či mi pomôže!

alena21

Ja som si kúpila tie aniónové vložky, ale žeby to niak pomáhalo, sa nedá povedať.Ale je to len môj názor, lebo poznám prípady, komu to pomohlo.

aadrin

no to by aj mna zaujmalo karuna... dievcata dakujem za rady. Monika 1984 tie linky boli vymazane, takze netusim ake lubrikanty odporucas :) a velmi by ma to potesilo ...otys dakujem za rady...momentalne uz asi dva mesiace nemam priznaky...tak nechcem zbytocne do seba davat maste typu canesten, aby sa nestalo, ze ked to naozaj budem potrebovat, nezaberu ... s tymi mydlami a toaletnymi potrebami je to individualne...kamilkovy toaletak nemozem, kedze je farbeny,...odkedy mam problemy, pouzivam len biele bez parfemacie.Ja osobne mam dobre skusenosti s modrym Lactacydom, ale nesadla mi Gyntima pena...co sa tyka partnera kocky, je dobre aby bol vysetreny aj partner...bohuzial alebo bohudik partnerove urologicke vysledky dopadli na vybornu,takze v nom problem nie je, bohuzial preto, pretoze keby nieco zistili, aspom by sme vedeli ako sa vyliecit...takto len taapame a hladame liek na chronicku mykozu...je to vsetko o naruseni vaginalnej flory, bohuzial u niekoho staci jedna tabletka a s inymi sa to taha aj niekolko rokov....takze este raz dakujem za dalsie tipy a drzim palce