Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aký lubrikant pri problemoch s mykozami???

nechalicka

aj ja mam s tymto problem a moj manzel by stale nieco chcel skusat, len ja mam vela krat potom take problemy, ze sa uz skoro vsetkeho bojim

WEWERKA565

tiez mam tieto problemy :( asi tam mam nejaku alergiu alebo nieco take, nemozem najst ziadny, co by ma potom nesvrbel rano :(

aadrin

babus suhlasim,urcite je dobre primat vlakninu...ved ako hovori reklama ... 70% nasho imunitneho systemu sa nachaDza v bruchu ;)
...a na zdolanie tych nasich potvor musime mat sakra dobru imunitu...ja som odvcera zacala papat psylium-indicka vlaknina...davam si ho ale do trochy jogurtu a zapijam vodou...dnes som skusila len s vodou...uf...nikdy viac...tak uvidim co to spravi nakolko mam aj ine problemy... Ccko som neskusala...ale dobry tip...a u lekarnikov som varena pecena, takze s ostychom problem nemam...len uz skusame stvrty lubrikant...preto chcem od vas poradit :)

babuš

Ak gél, tak neparfumovaný, na báze vody - bez všetkých prísad - dostať v každej lekárni (najväčší problém je prekonať ostych, keď si ho pýtate u mladého lekárnika...).
A čo sa týka opakujúcich sa mykóz, ja som do seba pchala 1,5 roka silné probiotiká, držala diétu a pod. Nakoniec pomohla kombinácia 1000 mg céčka denne a vlákniny (tiež cca 1000 mg, v závislosti od výrobcu). V mojom prípade to bolo celé o rozhasenej imunite. Probiotík som mala v bežnej strave dosť (kyslomliečne výrobky, kyslá kapusta a pod.), len u mňa nemali z čoho žiť - a to som si myslela, že mám na vlákninu bohatú a pestrú stravu. Teraz mám už vyše pol roka pokoj (čo je u mňa rekord), ale vlákninu užívam stále, robí dobre môjmu tráveniu.

alena21

Daria29. Ja mám candiu 4 roky, a už mi spôsobila aj iné zdravotné komplikácie, tak mi netvrď že, sa chcem vyliečiť za jeden deň, pretože ja som už skúšala bezcukrové a bezlepkové diéty, a pojedla mnoho prírodných doplnkov, myslím že som toho už vyskúšala hojne. A nepovedala som, že tie vložky sú zlé, ale že s nimi nepociťujem rozdiel. Okrem toho na každého môžu pôsobiť inak, a čo je dobré pre niekoho, to nemusí byť dobré pre iného. Pretože niekomu stačia aj tie ich úžasné lieky v lekárni, a už sa mu to viac nevráti, a inému môžu napchať neviem čo, a nikdy mu to zaberie.

Monika1984

aadrin/ ahoj, nejde mis em vlozit link tak ti napisem nazvy gelou ktore pouzivam skus si ot dat do googla a vyhladat obrasky aby si vedel ktore myslim.
1. Primeros EN-JOJ Basic
2. Eros