no to by aj mna zaujmalo karuna... dievcata dakujem za rady. Monika 1984 tie linky boli vymazane, takze netusim ake lubrikanty odporucas :) a velmi by ma to potesilo ...otys dakujem za rady...momentalne uz asi dva mesiace nemam priznaky...tak nechcem zbytocne do seba davat maste typu canesten, aby sa nestalo, ze ked to naozaj budem potrebovat, nezaberu ... s tymi mydlami a toaletnymi potrebami je to individualne...kamilkovy toaletak nemozem, kedze je farbeny,...odkedy mam problemy, pouzivam len biele bez parfemacie.Ja osobne mam dobre skusenosti s modrym Lactacydom, ale nesadla mi Gyntima pena...co sa tyka partnera kocky, je dobre aby bol vysetreny aj partner...bohuzial alebo bohudik partnerove urologicke vysledky dopadli na vybornu,takze v nom problem nie je, bohuzial preto, pretoze keby nieco zistili, aspom by sme vedeli ako sa vyliecit...takto len taapame a hladame liek na chronicku mykozu...je to vsetko o naruseni vaginalnej flory, bohuzial u niekoho staci jedna tabletka a s inymi sa to taha aj niekolko rokov....takze este raz dakujem za dalsie tipy a drzim palce