ahoj, mam mozno divnu otazke- ked si sadnete s rozkrocenymi nohami pred zrkadlo, vidite si vchod do posvy aj do mocovej rury? lebo ja mam taky problem, ten do mocovej mi vidiet nie je a ako keby z neho nieco vyrastalo. trochu som googlila, ale nic sa mi nepodarilo najst, nie je to bradavicnaty utvar, ma to hladky povrch, svetloruzova farba. k doktorovi idem na preventivnu prehliadku o 3 tyzdne, tak by ma zaujimalo, ci mate vchod aj vy niecim zakryty a teda je to normalne alebo co by to pripadne mohlo byt.
vyrastok?
no male zdkadielko som myslela. najskor som citala v skole asi ako 13-rocna ilustovanu knihu o dospievani, kde bolo nakreslene dievca v takej zvlastnej polohe so zdkadielkom v ruke, v predklone a chcelo sa pozriet ako vyzera. a ked si vezmes vsetky tie prispevky, co tu su-mam ich velke, strasne male, cierne, trcia mi kusky blany atd, tak aj teba napadne pozriet sa ako vyzeras tam dolu
tak toto mi neda sa opytat...
ja som este nikdy pred zrkadlom s rozkrocenymi nohami nededela,tak mam otazku.
Ako sa zena dostane pred zrkadlo a tie nohy roztiahne?Aky musi mat nato dovod?
a k lekarovi som objednana, ale on je trochu zvlastny, preventivna prehliadka spociva v tom, ze mi tam strci dva prsty, kacicu a to je vsetko. ziaden odber krvi, aj ked berem hak, cytologia, vysetrenie prsnikov... na nete som citala, ze akonahle mali zeny problemy, tak im hovoril o problemoch medzi nebou a zemou, ze niektore veci sa vysvetlit nedaju. ale tak som tam o 3 tyzdne objednana, tak som zvedava, co mi povie
to bude zrejme klitoris.
Ci??:)
podla mna nie, teda podla obrazkov na google a v knihach o gynekologii to nie su kondylomy
ak ti z vchodu do moc.rury nieco vyrasta nie je to ok, nemoze ist o kondylomy? oni su aj s hladkym povrchom a rozne tvary a velkosti. Ak su to oni, neotalaj s prehliadkou a bez k lekarovi cim skor.