MARY KAY

zuzana123

Ahojte, mam citlivu pokozku a zacala som pouzivat kozmetiku MaryKay, pretoze som si nemohla najst nejaku kvalitnu kozmetiku. Pouzivam MaryKay uz dva roky a moja plet je v perfektnom stave. Som velmi spokojna. Nedam na MaryKay dopustit. Je to super kozmetika.

lilinka

Ahoj:) ja Mary Kay pouzivam uz dlhsiu dobu a som s nou velmi spokojna. Mala som mastnu plet a pekne sa mi upravila. Vobec sa v lete nelesknem, plet je krasne jemna a mam pocit ze dycha, co sa mi pri inych znackach nestavalo. Aj make-up je super. Oplati sa kupit celu sadu, naozaj pomoze. Cena vyzera velka len na zaciatku, lebo ked som si to prepocitala na velkost kremu a to kolko vydrzi oproti inym, tak vyjde dokonca lacnejsie.

vonkajsiavyziva

ahoj Lea, No kozmetika Aloe Vera - neviem,kto ju vyrába, a či je len s Aloe bez chémie, tak bude určite dobrá, ale aj veľmi drahá. Aloe je dosť drahé, ale bude fungovať!
ZOFIJA: aj teraz som ti odpísala.

Summer

ahoj..ja som mary kay dostala ako darcek ale som len skusala zatial sprchovy gel a krem...ale ma velmi prijemnu vonu a dlho ju na sebe citim...a mam hladsiu pokozku ale na tvar neviem:(..v kazdom pripade nie je lacna:)

vonkajsiavyziva

Ahoj zofija, myslím, že som ti písala cez mail, ja som mala kozmetiku MARYKAY, ale z môjho pohľadu, tá kozmetika nie je dobrá - je chemická a mne sa z nej na tvári robilišupinky a moja mamka, z nej mala alergickú reakciu na očkách a vôbec potom aj na tvári, ja ju neodporúčam, potom čo som videla, že čo urobila s mojou mamkou, a určite to mala od tej kozmetiky, lebo si to dala zistiť, porovnavalí jej to.Takže ja to neodporúčam, ale rozhodnúť sa musíš ty!

Nena

Ahoj. Túto značku poznám, je veľmi kvalitná (o tom svedčí hlavne cena...), ale myslím si, že aj v dobrej drogérii alebo v lekárni nájdeš kvalitnú kozmetiku na tvoju pleť a hlavne za normálnu cenu. Skús najprv zaskočiť za dermatológom a ten ti najlepšie poradí, čo je pre teba dobré.