ako sa zbavit strií po schudnutí?

Príspevok v téme: ako sa zbavit strií po schudnutí?
schudnuta

ahojte.

daju sa nejak odstranit strie?
vytvorili sa mi na bokoch, trosku nizsie od bedrovych kosti...
odjakziva mam chudu postavu (172cm a 47kg) pred 2ma rokmi som za 3 mesiace pribrala 10kg a po roku som ich behom mesiaca stratila.. zostali mi strie na bokoch.. nie su moc viditelne.. len pri opaleni vystupia jemne biele.. proste su tam, nie moc, ale su.. existuje nejaky pripravok na odstranenie (aspon ciastočne) ?

dakujem za kazdu radu..

helgaJ

Nerada Ta sklamavam, ale na odstranenie strii Ti nepomoze ziadna mast, nic...
Strie po case vyblednu a ked si ich budes osetrovat, tak mozu vyzerat menej napadne.
Moja kamaratka ma 4 deti a brucho bez strii, nohy bez krcovych zil... Vsetko zavisi od
dedicnosti, typu pokozky. Samozrejme sa treba natierat kremom v tehotenste, ale
ani to nezarucuje vyborny vysledok.

alenka_radska

Na strie a celulitidu ti pomoze aj pravidelna madsaz rukami a pilingom plus teda zmienovana hydratacia. Ja uz dlho pouzivam kavovy piling bodybescrub.com a budem ho kupovat mamine aj ako vianocny darcek :-)

jessica19566

AHojte, poradte prosim nieco este na strie, celulitidu a celkovo nepeknu pokozku na nohach-stehna, zadok :/ dakujeeeem

Marika17

To chce niečo špeciálnejšie :-). Určite niečo majú v lekárňach . Ja som zástanca prírodných produktov a určite existuj prípravky na prírodnej báze, ktoré stimulujú tvorbu kolagénu a elastických vlákien v pokožke. To by bolo to pravé pre Teba! Z prírodných látok takúto schopnosť majú sojóvé bielkoviny a extrakt z tigrej trávy. tak skús niečo také nájsť. Možno na nete alebo v nejakých eshopoch.

schudnuta

Marika dakujem za radu..
spevňujuce telove mlieka pouzivam denne.. skusim sa vsak poobzerat po niečom kvalitnejsom ako klasicky Dove alebo Garnier...

Marika17

Ahoj, striám sa dá predchádzať. Ak už sa niekto rozhodne schudnúť, ale gravídne ženy sú prírodné prípravky -oleje ktoré podporujú elasticitu kože a tak zabraňujú vzniku striám.ak už sa ti objavili strie, myslím si, že je to stav trvalý. Vieš koža je už porušená. Teraz ide už len o to, aby si ju spevnila a tak zabránila ich rozšíreniu, alebo zväčšeniu. Tak skús nejaké spevňujúce krémy na pokožku.