Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Psorioza - liecba biologikmi

Príspevok v téme: Psorioza - liecba biologikmi
Karolko

Dobry den,

tuto zakernu chorobu mam od 16 r. Zacalo to malymi supinami vo vlasoch, dnes mam 24 a mam tak 30 - 40% lozisk po celom tele. Niesom clovek ktory sa vzdava, preto som sa snazil si co najviac o tejto koznej motanici nastudovat a naucit sa s nou zit. Presiel som liecbou lokalnimi kortikoidmi, bol som pri mrtvom mori - co neskutocne pomohlo, a skusal som aj rybicky Dr. Gularasa vo wiedni , co mne osobne pomohlo najviac. Docasne. Potom som skusal uplnu zmenu zivotospravy, pocnuc kazdodennymi treningami ako /plavananie, beh, fitness, solarium, uplna uprava stravy/... A na moje pocudovanie psoriaza sama mizla.... Avsak vsetko nieco stoji... A to nehovorim o rovine financnej, ale aj casovej. Dnes mam naspat svoju "stalu frajerku" a opat sa snazim o zmenu zivotospravy , ktora mi zvacsa vydrzi pol roka... Ako vsak pribudaju roky , aj medicina ide dopredu. Momentalne su dostupne na trhu nove lieciva - biologika, ktore maju za robotu potlacit imunitny system - geny ktore prispievaju k nadmernej obnove koze T bunky, alebo nieco podobne. Co ma vsak vzdy odradzalo pri systemovej liecbe, su VEDLAJSIE UCINKY, takychto liekov. Na nete som vsak objavil pomerne nove liecivo - biologikum s nazvom STELARA , / kde su tieto vedlajsie ucinky /podla info z pribalovych letakov/ v porovnami s ostatnymi biologikami najmensie. Chcem sa Vas preto opytat a poradit, ci uz niekto mate skusenosti s tymto liecivom. Presiel som na internete dost vela for, kde si to ludia pochvalovali.. /cena je vysoka cca 5000 dolarov za jednu injekciu. :( / Jedna sa o 2 injekcie rocne... Ako mam postupovat , kde to mam ist zohnat ?? Dakujem, Karci

Psorioza

Dobry den mala som psoriozu a je to somarina,že je to na cely život.Všetko je liečitelne.Každych 7 rokov sa telo obnovuje ale zaleži na tom ako sa stravujete ako žijete ako zmyšlate o chorobe.Za 4 mesiace som sa jej zbavola uplne.Chce to rozne čistiace čaje,denne aspon dva litre.Nejest pečivo obsahuje pliesen.Nepotit sa a dat si namiešat u kožnej sírovu mastičku a denne sa natierat a v sírovej vode sa kupat.Da sa dostat prášok do kupela v lekárni.Už desat rokov sa mi neukazalo nič.

Onn

mate59
ak budes dodrziavat iste pravidla tak by si sa cudovala , ze nieje to choroba na cely zivot .. preto ze tie pravidla porusis tak sa ti ta choroba opat moze vratit a je to len dosledok toho ako zijes

jmneslusa

psorka sa u mna stratila na 50percent po tom ako som sa zacal liecit na crohnovu chorobu uzival som lieky entrokord pentazu pentoprazol a od decembra uzivam biologicku liecbu injekcie humira tak je prec len pri zhorseni mojho zdr.stavu sa objavy na kolene a zas zmizne

tomiova

mam pssorijozu uz dvaroki a nemozem sa jej \bavit prca som malada a nemozem si zobrat co co sa mi zapaci napriklat sukne abo kratase lebo tpje skarede n holke chcela bi som abi stemi stim pomohli dute taki mili a pmozte mi stim mam dvcat rokov

mmdd

Rybićky na psoriazu sú uź aj v Dudinciach . Ak ste v kúpeĺoch tak Vám kombinácia vody a liećby rybićkami pomôźe.www.energiazdravia.sk Zníźili sme ceny.

GARRA Spa

zdravim, skuste rybicky a nebudete lutovat. Su ucinejsie a pomaha to na dlhsie obdobie a hlavne bez vedlajsich ucinkov v Humennom GARRA Spa relaxacne centrum.

mate59

psorka je choroba na celý život.Horšie obdobia sa striedajú s lepšími,ako správne píšeš, čo si všetko podnikol,ale sa vracia stále a je nevyliečiteľná.Snažiť sa ju tlmiť,je to hlavne o stravovaní,ale treba sa s ňou naučiť žiť.

tvoj menovca

ja som zasa cital na nejakom fore ze ta injekcia stoji okolo 30 tis. sk - 2ks
co som sa zatial stretol z tymito ludmi tak u vsetkych to zabralo a zmizlo to na 5 - 10rokov.A mam na teba otazku že ti si sa nechal okusovat od tych ryb, mna tam frajerka stale posiela ale ja to nemozem.V BA je jeden perfektný kozný doktor je sice trosku drachší ale je aj najlepsi je to primár vojenskej nemocnice. a na meno si teraz nespomeniem sry