JEDENIE PAPIERA

nati2006

trošku ma to nie v zlom potešilo, že aj iný sa stretli s takýmto problémom.Škoda že nikto ale nevie čo tak asi môže deťom chýbať keď teda jedia ten papier alebo ho žúvajú.Je to zvláštne.

miska31

Ahojte syn tiez jedol papier a potom mu velmi chutil toaletny papier ale preslo ho to,no troska si da ale velmi malo.

zuzic

denz:)) neudrzal by si ma:DD ale mne by to nevadilo:DD no mozno raz najdem niekoho kto ma bude nosit na rukach...:)

sun0808

moja mala v 2-3rokoch jedla,teda skor ona zuvala a potom to vyplula hygienicke vreckovky.musela som skryvat aj toaletny papier,kedze to nasla ako nahradu za vreckovky:(
lekarka mi na to povedala,ze z toho vyrastie,ale okolie tiez hovorilo o tom,ze jej nieco chyba.

nati2006

tak vám všetkým ďakujem.Takže je to pravdepodobne zlozvyk.Myslela som si že jej asi čosi chýba tak ako keď deti jedia omietku alebo iné.Budem teda skúšať nejako rozumne jej to vysvetliť hoci už som to skúšala no budem si musieť nájsť ten správny dôvod aby to pochopila.PEKNY DEŇ

bingham

tak tak....to ze pes zerie travu je normalne...moja ked bola mala....tak skusala aj nabytok...paplon...tenisky...atd...