ahojte chcem sa opytat ci niekto poznate nejaky peeling od tejto znacky a ake mate skusenosti s touto kozmetikou a konkretne s tymto peelingom?vopred vdaka
bioderma peeling na akne?
ja som sa po rokoch vratila k tejto znacke, ale som velmi sklamana... pouzivam to uz 2 mesiace, ale mam pocit, ze mam najhorsie akne, odkedy som vyrastla z puberty =( ale kazda plet je ina, mne to nepomohlo, ale to neznamena, ze vasej pleti to nepomoze... treba asi skusat
Ahoj, pocuj naozaj ti to pomohlo?
Ja som si teraz kupila gel, pletovu vodu a aj krem a pouzivam to zhruba 2 tyzdne tak som zvedava..
LUDKOVIA BIODERMA PEELING SEBIUM TO JE NA MASTNU PLET JE TO NAJLEPSIE CO MNA KEDY V ZIVOTE POSTRETLO NAJPRV SOM AJ CHODIL KU KOZNEJ ALE TA SAM EMASTICKY VODICKYA VIETE MOZNO TO POMOZE NA PAR DNI ALEBO VOBEC A STALE DOOKOLA NEKONECNY KOLOTOC TAK SOM SA VYJEB..NA CELU KOZNU A POVEDAL SOM SI ZE SI KUPIL TU BIODERMU DVA MESIACE SOM JU POUZIVAL A TVER KTORA PRV VIZERALA AKO......KEBY SOM BOL NETVOR SAME UHRY AKNE....VREDY PROSTE TO JE PREC.... MINULOST MOJA TVAR JE AKO DECKA PRDELKA TERAZ POKRACUJEM UZ PREVENTIVNE 3 MESIAC ALE UZAS PROSTE STOJI 13 ECIEK ALE OPLATI SA AK UZ CHCETE AJ VY KONECNE VIZERAT AKO NORMALNY LUDIA:))))
ananaska: ,,peeling na akné" od Biodermy je len jeden-viac druhov nieje. Je to na zmiešanú až mastnú pleť-zelená sada.Používam ho a odporúčanie naň som dostala od kožnej lekárky. Mám síce iba prvé balenie a kedže sa mi čochvíľa minie zvažujem či do tohot peelingu ešte pôjdem z dôvodu ceny.Su v ňom vlastne spojené dve ,,zložky" mechanický a chemický peeling.Na začiatku som dala jeho názov do uvodzoviek preto lebo nieje vhodný na pleť pokiaľ máš stále akné-to mi povedala kožna a má to svoju logiku-peelingom by si si ešte viac podráždila pleť. Je vhodný na pleť bez akné a výrážok-čiže pokial ich nemáš ale ostali ti fliačky/jazvičky pomôže ti postupne vyrovávať tón pleti.Jazvičky začnú miznúť ale tiež to určitú dobu bude trvať.Po použití sa ti póry stiahnu a budeš sa cítiť sviežo a čisto ale budeš mať aj taku akokeby stuhnutú pleť-vtedy treba rýchlo ešte dočistiť nejakou pleťovou vodou bez alkoholu a kremik poprípade-samozrejme na mastnu pleť-čiže nejaky nemastny:)No a na čistenie má take malilinke čiatočky-ako jemňučký piesok(ak by som to mala prirovnať).No a to je tak všetko o ňom:)ja rozmýšľam momentálne nad peelingom z Eucerinu kedže je Bioderma jedna z tých drahších značiek.No ťažko sa mi je vzdať niečoho čo mojej tvári vyhovuje-z Biodermy som ešte nikdy nemala nejaku agresívnu reakciu-mám aj zmatnujúci kremik od neja v pohode oba produkty:)
Ananaska, bohužial bioderma píling na akné nepoznám a nemám s ňou skúsenosť . Ale poznáma mám odskúšanú značku prírodnej kozmetiky Natura House, ktorá má píling na akné. Konkrétne je to maska aj píling . Obsahuje výťažok z kosatca, vitamíny A,C,E a morský piesok. Raz za čas ju dávam synovi na jeho problémovú pleť. Aj má veľmi suchú až šupinatú pokožku tak mu robím píling a raz za mesiac ako masku. Dokonale mu to odstráni odumreté bunky a keď ho potom natriem mandľovým olejom alebo krémom na problematickú pleť vyzerá skvele. Je tá bioderma niečo podobné?
nikto nic?:/