Ako sa zbavit jazvy po operacii? poradite?
Ako sa zbavit jazvy
Zdravím, odporúčam prípravok na báze patentovanej technológie kmeňových buniek. Len vynikajúce výsledky. Rada poradím. Ivana
innka@hotmail.sk
Da sa nejako "jednoducho" a nie uplne draho zbavit vystupenej-keloidnej jazvy? Contractubex je o nicom. Neprekazalo by mi, keby ta jazva ostala, ale je velka, hruba, vystupena a stale cervena!
Ja mam cez brucho 25 cm dlhu jazvu a síce som sa jej nezbavila, lebo je moc velika, tak napriek tomu mam super tip ma masticku z lekarne, ktora male jazvicky (napriklad na tvari) dokáže zrovnat. Masticka je velmi malicka, stoji v lekarni okolo 50€ a volá na Dermatix :-) Mne osobne sice jazva pre jej velkost zmiznut nemohla, ale masticka dodala jazve velmi velku elasticitu a jazva ma prestala tahat (cize som sa prestala hrbiť). Vyuzivala som 2 tieto tuby tejto masticky :-)
Pomôže mi na čerstvé jazvy na ruke jednoducho len aloe vera sprej?
Na adresu toho contractubexu vám poviem že som si ním natierala 5 jaziev a ani jedna sa nezahojila pekne. Akurát ma z neho stále svrbela koža a bolo to velmi nepríjemné. ten krém po zaschnutí necháva akoby šupinku ktorá sa dá stiahnuť. lekárka povedala že slúži skôr na menšie jazvičky po akné ale nie po chirurgickom zákroku leb je slabý a možno preto je aj lacný.Ja osobne s ním spokojná nie som. kožná mi odporučila kúpiť Sodermix na jazvy a plánujem ho vyskúšať. keby ste vedeli o niečom lepšom budem vdačná za rady.
biolampa, ale je to drahé
Ostala mi jazva.. teda presnejšie vyrezané meno na ruke.
Potreboval by som najlepšie nejaký prírodný liek,mast ktorý sa dá zohnat v bežnej domácnosti. Niečo jednoduche..
nechce sa mi chodit do lekárne kedže bývam na dedine. Ale ak nič také neexistuje tak potom názov toho gélu alebo maste.
Meno mi tam ostalo pretože som bol mladý a sprostý. Vyrezané z neštastnej lásky. Rád by som sa toho zbavil.
aplikacia vlastnej plazmy je tiez vhodna na odstranenie jaziev..:)
Ahojte, asi pred dvoma rokmi mi vyberali znamienko na ruke, dost velke. Tyzden po vybrati stehov bola jazva pekna, rovna jedna ciarka. Zacala som si ju natierat contractubex gelom, odporucila mi ho kamaratka. Asi po 3 tyzdnoch sa mi ale stehy rozisli jazva sa uz nezrastla. sice zbledla ale je taka velka ako keby som tam mala teraz tri znamienka naraz :D neviete mi poradit nejaku inu ucinnejsiu masticku ?? dakujem za radu, ak mi nic nezaberie a doktorka mi to zle zasila, budem musiet ist jedine na dalsiu operaciu...
Mne vyberali maternicu, mesiac do zadu. Jazvu mám cez bol brucha. Aby sa mi rýchlo a pekne zahojila, beriem wobenzym, ktorý je na takéto veci super.