z čoho pribrať .. ale zdravo

hydro

Predám Bio kultúru na domácu výrobu hydro proteínu.

Zmesná Bio kultúra (špeciálna zmes kultúr baktérií) produkuje enzýmy ktoré konvertujú mliečne proteíny na peptidy a voľné aminokyseliny. Di- a tri-peptidy sú pre telo najlepšie a najrýchlejšie vstrebateľné .
Za deň si takto vyrobíme dva litre tak kvalitnej zmesi di- a tri-peptidov a voľných aminokyselín v tak kvalitnej podobe a s najvyššou možnosťou využitia pre telo, akú na trhu komerčných výživových doplnkov nie je možné kúpiť.
Vhodné najmä pre extrémne štíhlych a ťažko priberajúcich cvičencov a pre začínajúcich cvičencov, ktorí chcú rýchlo zvýšiť svoju hmotnosť.
Prírastok na hmotnosti 1kg za týždeň (merané na skupine rekreačných a kondičných cvičencov – po 15 týždňoch prírastok na hmotnosti min. 15kg). Najrýchlejší a najúčinnejší výživový doplnok v oblasti účinného budovania svalovej hmoty. Výsledky až o 420 % lepšie ako dostupné komerčné aminokyseliny a proteínové doplnky
Denné náklady na výrobu sú 1,- € ak rátame cenu mlieka z mliečneho automatu. Keďže Bio kultúra je „živý organizmus“, teda nám rastie a množí sa sama, nie je potrebné ju viac kupovať. Pri správnej starostlivosti nám vydrží neobmedzene dlho.
Ak ste doteraz mali problémy s trávením mlieka, mliečnych výrobkov, gainerov, proteínov, s týmto produktom ich mať nebudete.
Balenie obsahuje :
a) 1 dávku Bio kultúry + štartovacie enzýmy (balené v plastovom obale)
b) návod na prípravu samotného nápoja

hydroprotein@gmail.com
037 6338121

chalannulaje

ano ide o to že črevnu stenu mam poriadku lebo už vyše roka užyvam pravidelne psylium probiotika. proste sa snažim robiť pre zdravie čo najviac. len ta vaha potom vyzera aj tak ...

gabula

No, tak prepáč, že mi to ušlo, ale v podstate je to pri tomto probléme úplne jedno, akého pohlavia si. Skús systematické cvičenie a potom sa najesť niečoho bielkovinového. Ale nie rysovanie. Treba hlavne zahrievanie svalov a strečing. A nezabudni na to vyčistenie črevnej steny a acidko.

AdamKrt

Vzdy som jedol pomerne slusne porcie a mal som chudu postavu. Avsak na zakladnej vojenskej sluzbe sa clovek mohol stravovat iba tak, ako sa dalo. Co sa vsak stalo, zacal som na vojenskej sluzbe priberat. Po vojenskej sluzbe sa to zase stabilizovalo.

Ako som si vsimol, tak jediny rozdiel bol v tom, ze na vojenskej sluzbe som:
- sice tiez jedol 3x denne, ale nie do syta, ale do polosyta. Cize mensie porcie.
- nejedaval som nepravidelne, ale jedavalo sa pravidelne o 6.00h, 12.00h a 18.00hod.

No a to malo vplyv na priberanie. Akonahle som sa vratil sa zacal jest viac /do syta/ a nie az tak presne pravidelne - tak som zacal chudnut.

gabula

Milá chalannulaje.

Tiež som mala roky tvoj "probém". Jedla som všetko a takmer v jednom kuse a vyzerala som ako z koncentračného tábora. A to som mala po 20-tke. Začala som "zbierať" poznatky o vstrebávaní živín do tela.... Asi niektoré zafungovali, lebo dnes mám síce nie veľký, ale relatívne chutný "zadok" :) Snažila som sa: - vylúčiť údeniny, sladkosti, presolené čipsy a oriešky, piť veľa čistej vody a hlavne-čo sa mi osvečilo - acidofilné mlieko. Vyčistiť si črevné steny (Psyllium - indický skorocel), ktoré vstrebávajú živiny. Treba skúsiť trochu cvičiť a po cvičení sa najesť bielkovín - napríklad fazuľová polievka alebo mäso. Vtedy sa tvorí svalová hmota. Žiadne hranolky na oleji a cola.... Cukor len v ovocí, alebo hroznový cukor. Jednoznačne je nutné mať pestrú stravu a s ničím to nepreháňať. Všetkého veľa škodí a uvidíš, že za niekoľko rokov budeš ty tá štíhla zvodkyňa s malým zadočkom, zatiaľ čo tvoje rovesníčky pôjdu do šírky. Držím palce! :o)

reishi

ja mam podobny problem, snazim sa pribrat uz dlho, ale nech dam do seba cokolvek, telo to spali, alebo to len cezomna prejde a telu neostane nic. co doporucujem je spirulina alebo aj spirulinove ceralie. su to superpotraviny, ktore maju obrovske mnozstvo zivin, vitaminov a mineralov, (neporovnatelne s dnesnymi potravinami) upravuju metabolizmus a pomahaju regulovat telesnu hmotnost, to znamena, ze tucny zdravo chudnu a chudy zdravo priberaju. pre viac info doporucujem zaregistrovat sa do spravodaja na stranke dian.dxneurope.eu

- mira

Stravovať sa zdravo sa určite oplatí, v dnešnom info chaose je ale ťažké orientovať sa v tom, čo je naozaj zdravé. Ak si chudý, potrebuješ sa uvoľniť, aby tvoje telo mohlo trochu "nabobtnať". Preto nesoľ veľa, vyhýbaj sa pečeným, tvrdým a suchým jedlám, jedz šťavnaté a vláčne jedlá, veľa zeleniny vrátane varených pyré, naparovaných a kvasených zelenín. Celozrnné obilné kaše by mali tvoriť základ tvojho jedálnička, občas si ich môžeš osladiť obilným sladom. Jedávaj semienka a používaj panenské oleje a strukoviny. Možností je spústa, treba sa s nimi pohrať. Ideálne je mať priateľku , ktorá ťa bude takýmto jedlom rozmaznávať.