Nazdar. Potreboval by som poradiť že keď mám po dlžke močovej rúry zhnednutú pokožku . Či to je niaky problém alebo niečo. Za odpovede ďakujem.
Zhnednutie močovej rúry
Ano, vsetko v poriadku. Ten sev suvisi s vnutromaternicovym vyvinom, ako sa to tam nakoniec spojilo, tak tam ostal ten sev. Maju to vsetci muzi a tmavsy je preto, ze koza pohlavnych organov obsahuje viac melaninu - kozneho farbiva, ktore sposobuje aj zhnednutie po opaleni. S tych posmeskov co tu poniektori pisu si nerob tazku hlavu , nemozeme vediet vsetci vsetko. Maj sa a vela zdravia.
Giuseppe presne to som myslel len som nevedel ako to mám napísať.Takže všetko v poriatku hej ? Hrozne moc ti ďakujem tak keby si niečo potreboval tak sa ozvy.
uz som raz pisal,ze je to nasledok toho ked boh stvoril Evu tak rebro vytiahol s tej casti a nejak to zosit musel.
Myslis tmavsy pas pokozky, (šev) ktory sa nachadza na spodnej strane penisu a siaha aj na miesok(vajicka). Tak ak myslis toto tak je to normalne. Nazyva sa to odborne - raphe penis a raphe scroti. Lebo sa obavam, ze podstatnu cast mocovej rury mas v tele a teda nemozes ju vidiet.
Gratulujem!!!! ty mas schopnosti ako nikto iny. mas rontgenove oci a vidis si mocovu ruru. zapisu ta di Ginesovej knihy rekordov.