Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zumba

Príspevok v téme: Zumba
charlotte

Ahojte,baby!
Chcem sa opýtať...v poslednej dobe som veľa počula o zumbe...je to druh cvičenia,ktoré k nám prišlo z ameriky...je to vlastne zmes latinsko-amerických tancov s aerobnými pohybmi...máte s tým niektorá skúsenosti? ako prebieha hodina?treba na to kondičku?pre koho je toto cvičenie určené?
dakujem za odpovede:)

mischel2808

ahojte dnes som cvicila zumbu prvi krat a moc sa mi to pacila po hodine som asi nikdy pri cviceni nespalila tolko kalorii co dnes

vevericka

na zubme pravdepodobne ako na vsetkom zalezi od trenera...zazila som zumbu fakt makacku, ked aj baby, co chodia na vytrvalostne behy boli cervene ako rajcinky:D..ale bolo to super, hodinu v kuse bez prestavky..len za striedanaia rychleho a pomaleho tempa a fakt endorfiny pracovali:)..pravidelne chodievam na na jednu, nie je to az taka velka zaberacka, ale dievca cvici aj posilovacky za vyuzitia rozneho lahkeho naradia, typu polkilove cinky a tak a tiez je to fajn:)..staci si najst dobreho trenera

Mima831

Zumba Zumba je tanečná fitnes hodina plná energie, skvelej hudby a dobrej nálady. Kombinuje dynamickú latinsko-americkú hudbu a latinsko-americké tance spolu s aeróbnymi pohybmi. Využíva tance ako Salsa, Merengue, Cumbia, Reaggaeton, Flamenco, Hip-hop, Cha-cha, Samba, Calypso, Belly Dance a mnoho viac... Vychádza z princípu, že cvičenie by malo byť zábavné a jednoduché. Sexy a energické latino rytmy vytvárajú PÁRTY ATMOSFÉRU, ktorá vás strhne do víru pohybu. Je to cvičenie, ktoré Vám zaručene zdvihne náladu!Choreografie striedajú pomalé a rýchle rytmy na princípe intervalového tréningu s cieľom spaľovať tuky, vyformovať a posilniť celé telo. Zameriavajú sa na svalové partie ako zadok, nohy, ruky, brucho a ten najdôležitejší sval tela, vaše srdce!

Kombinácia latino a exotických rytmov vytvára skvelú party, na ktorej vytancujete 500 – 1000 kcal za hodinu a zanechá vo Vás skvelý pocit a dobrú náladu.

Mirka023

Doubledog, mal si pravdu. Včera som bola pozrieť.. že čo to zač ta Zumba je. Asi 80 bab chodi... všetci su šťastni, vreštia a orgazmus po každej pesničke... len ja som to akosi nepochopila... som ľutovala, že som za niečo take vyhodila 3 ečka.. Proste čista flakareň.. cvičenia tak pre detičky na 1-4. alebo pre lenive baby, čo sa nechcu zapotiť, resp. pre tie, čo sa nemožu zapotiť zo zdravotnych dôvodov... A aj to malo čo maju cvičiť, tak flakaju... Plnohodnote boli asi 3 minuty z celeho cvičenia.. ked sa robili atitidky.. a aj tie baby flakali.. proste des. To sa s taebom neda porovnať a aj dance aerobic bol sto krat lepši ako toto..

SPICE

odpoved: ano schudla som ...cca 7 -8 kil ale nevidim to tak na vahe ako na obleceni a ze uz zacina mat trosku tvar moja postava....

doubledog: no neviem ci si to niekedy skusil / a ale flakaren to nie je a hlavne u naseho instruktora ktory nas kazdu hodinu pekne nici ....je to obrovska zabava,energia, radost, su tam skvely ludia a je to hlavne skvele cvicenie a skvelyyy instruktor ktory sa vyzna !!!!!!
a inak chudnem a viem ako lebo si to oddriem na hodine a potim sa ako " prasa" pretoze makam a keby to bola flakaren tak sa asi ani nepotim a nebavi ma to ze jo...

co sa tyka veku chodia tam aj 50tnicky a idu si podla svojho tempa ale zvladaju to po svojom ...

a uistovat sa vobec nemusim sami ani spolu to clovek vie a citi a aby som nezabudla ja nic nemam z oznacenim zumba aaaa kurna maam dostala som na zumba party salku

no ked vymyslis nieco lepsie ako zumba kontaktuj ma a kludne sa pridem pozriet aj zacvicit ti a potom ti poviem co je lepsie....kritizovat vie kazdy!

aradnna

podľa mňa to flákareň,ako to tu niekto nazval,vôbec nie je...veľa závisí od inštruktora,akým spôsobom sa prezentuje a ako si zorganizuje hodinu...:) ak cvičí s chuťou,nie je o čom...
ja chodím na zumbu síce len mesiac,ale musím povedať,že je to paráda...aj hudba,aj kroky,aj atmosféra:) vrelo odporúčam:P

Mirka023

Takže slabe to je? Ta dobre, že som si to nepredplatila... lebo chodim na taebo okrem fitka a som chcela skusiť niečo nove... tak ja pojdem vyskušať, že čo to zač... že či to bude len flakareň.

odpoved

no hej to je pravda, ja by som chodila aj na ine aerobne cvicenie,ale zumbu mam priamo pred domom, tak preto zumbujem:)