Ahojte,baby!
Chcem sa opýtať...v poslednej dobe som veľa počula o zumbe...je to druh cvičenia,ktoré k nám prišlo z ameriky...je to vlastne zmes latinsko-amerických tancov s aerobnými pohybmi...máte s tým niektorá skúsenosti? ako prebieha hodina?treba na to kondičku?pre koho je toto cvičenie určené?
dakujem za odpovede:)
Zumba
Začala som chodiť na zumbu v lete. Prvy raz som tam šla z obavami že budem hrozne zadychčana a nevydržim hodinu tancovať. Bola som ale milo prekvapena zumba je super v pohode to vydržiš a riadne sa zapotiš, cviky sa opakuju takže sa raz dva naučiš choreografiu. A ked skončiš maš dobru naladu a ani si neuvedomiš koľko si sa pri tom narobila
nam teraz zacala nova trenerka..a je vidiet rozdiel medzi tou prvou a touto..cvici Betove zostavy a zoradila ich tak, ze najprv sa clovek zahrieva a potom to strieda tazsie (merengue) a lahsie (salsa) nakoniec zaradi grecky mix a to uz vsetci padaju "na hubu"
zavisi od trenera, ci to bude flakaren alebo makacka
nathalia ked sa chces nakopnut stiahni si videa na ulozto, do vyhladavaca daj zumba a nakopne ta to samo:)
mám doma leg magic,tak som urobila 60 cvikov.
Neviem,nejak nemám dnes náladu,chuť-neviem čím to je-potrebujem nakopnúť.
mirka,ja som chcela od rána že už začnem cvičit a jest iba skoro zelen.jedla a málo chleba.
Ale,
neskoro som vstala,
cvičila som iba trochu
teraz ešte pijem rannú kávu
takže to nie je tak ako by som chcela.
mne sa zdá,že zumba je dost ťažká,vám nie??
ja idem na zumbu prvý krát vo štvrtok,chcela by som tam chodiť raz v týždni a raz na pilates.nepotrebujem chudnúť,len vyformovať postavu,spevniť svaly a zabudnúť na domácnosť.niesom moc na tanec,tak dúfam sa tú choreografiu naučim:-(už sa teším,potom dám vdieť ako sa mi darí:-)!
je to super, skvela zabava, dobre spalovanie tukov, odporucam!! treba vydrzat tak prve tri hodiny, odkukaju sa zakladne kroky a potom to uz ide samo... ta hudba je uzasna, ja som na zumbe pomaly zavisla, tolko energie co po nej mam, parada. ale treba si najst aj instruktorku co ti sadne, mne sa pacia viac take tanecne a rychlejsie baby, niektore maju pomalsie zostavy a skor aerobicove ako tanecne, to nic pre mna... inak za hodinu mozes spalit az 1000 kalorii, kto chce chudnut, hor sa na zumbu kazdy den:-)))
bola som na zumbe dva razy - prvy a posledny :D
ak to porovnam s tae-bom, tak zumba je v porovnani s tym zahrievacie cvicenie