ahojte...potrebovala by som poradit, pretoze kozny mi predpisal dalacin T na moje vyrazky na brade (mam 23rokov ) a povedal, ze to mozem pouzit kludne na celu tvar 2x denne. lenze uz 2 mesiace ziadna lekaren nedostala tuto emulziu a da sa zohnat iba roztok, ktory uz mam. a problem je v tom, ze mam velmi suchu plet a teraz neviem ci ho mam pouzivat na celu tvar alebo nie a ci vobec. alebo mam najskor tvar nakremovat a potom aplikovat ten roztok a potom dat make up? je ATB to asi nemozem ist do solarka, alebo ked bude slniecko na horach, trosku poslnit...prosim poradte. dakujeemm
Dalacin T - skúsenosti
Dalacin T som mi objednali v najbližšej lekárni a na ďalší deň som ho už mala. Mne perfektne pomáha. Dávam si ho prevažne okolo 14tej a večer pred spaním. Na vyčistenú tvár. Tvár mám hladsiu a do dvoch dní vyrážka zmizne.Aplikujem len na vyrážky nie na celú tvár.
ZDRAVIIM..POTREBOVALA BY SOM PORADIT,VCERA MI TRHALA ZUBARKA ZUB A HNED MI PREDPISALA AJ ANTIBIOTYKUM DALACIN300mg MAM ICH UZIVAT KAZDYCH OSEM HODIN,VONKU SU A MAJU BYT NESKUTOCNE HORUCAVY,CI MI NEVIE NIEKTO PORADIT KED BEREM TIETO ANTIBIOTYKA CI MOZEM IST NA SLNKO..VOPRED VELMI PEKNE DAKUJEM...AAA MOZETE MA INFORMOVAT AJ NA MOJOM MAILI cucu79@azet.sk
Ahojte ... mám ten DALACIN T dať na vatový tampon a následne ošetriť plet ale prstami aplikovať
Ten krem mi mamina kupila a vobec mi to nepomohlo... myslim si ze ten alcohol je nenahraditelny tou mastickou.
vodičku maju všade ale mlieko nie
Ja som bral dalacin,ale len tu vodicku a na take drobne vyrazky zabral. Mna osobne nevysusoval. Bral som ho dvakrat denne a nedaval som si krem. Len som sa po nom vzdy tak leskol.. A u nas mali Dalacin hned v prvej lekarni.
a čo ti kazala kupit to mlieko čo vodu? mne dala mlieko lebo som mala suchu tvar a vodičku mi zakazala kupit keby mi ponukali obehala som 4 lekarne v meste nemali to tak som sla spat ku kožnej a bola tam len sestrička povedala že sa to nikde neda zohnat bo maju daky problem s dodavatelom ta mi obvolavala lekarne a v jednem ete mali stare zasoby tak povedala že ma tam posiela aby mi to dali ma na zazvonenie pustili bo mali inventuru =)))
ja som po dalacine mala tak extremne suchu pokozku, celu cervenu ze som ho musela prestat pouzivat. skus si to dat na celu tvar vecer a uvidis ako to zareaguje. pod make up by som to neodporucala a do solarka tiez nie
juuj nikto nema skusenost :(