prebytocne kila na bruchu a bokoch

vevericka

-odkaz odstránený-

ako sa cvicia jednotlive cviky najdes, ked preklikas cviky v stplci vedla..speciale pozor na dychanie a spravny postoj..

čiči

neviem, ako si na tom finančne, ale stačili by ti podla mna tri hodiny s ním a naučíš sa cvičiť správne, to je veľmi dôležité.. alebo môžeš vyskúšať moju srdcovku- flowin.. špeciálny aerobic zameraný na ženské problémové partie.. www.flowin.sk
alebo si skús pozrieť nejaké cviky na internete na brucho a boky... poradím ti aspoň jeden veľmi účinný- oprieš sa o lakte, nohy vystreté, opieraš sa len o prsty na nohách.. skús tak vydržať, chrbát nesmieš mať prehnutý.. ak zvládneš, môžeš robiť nohami malé rýchle posuny dopredu a dozadu.. cítiš pri tom celé brucho.. to isté môžeš robiť aj na boky- oprieš sa len o jeden lakeť a telom si vo vzduchu, opieaš sa len o hranu nohy.. vyskúšaj:)

anavicka

ahoj cici si zlata ale ja si nemozem v sucastnej dobe dovolit osobneho trenera uz som zufala lebo cez leto by som chcela vyzerat viac sexi musim to nejako vyriesit

čiči

ahoj, no aj ja mám taký problém, ale už sa sádla pomaly zbavujem:) na to ti pomôže jedine cvičenie.. skús si zaplatiť osobného trénera, ten ti ukáže nejaké cviky, potom môžeš cvičiť aj sama.. pred cvičením by si si mala dať cca 20 min kardio, ktoré naštartuje spaľovanie tukov.. takisto sa oplatí aspoň hodinu po cvičení nejesť, ešte stále prebieha spaľovanie tukov.. mala by si si upraviť aj stravu- zelenina, ovocie, cereálie, bielkoviny,.... ale to asi poznáš... cvičenie a zdravá strava a do dvoch mesiacov to máš preč:)