tehotenstvo??

Príspevok v téme: tehotenstvo??
sandra244

ahojte.s partnerom sme mali chránený pohlavný styk (kondóm).menštruácia mi mešká 4 dni,test bol negatívny,často chodím na wc,občas cítim bolesť v podbrušku alebo pichanie,niekedy mám pocit akoby sa mi točila hlava..alebo si to už namýšlam?je možné,že som v tom alebo čo to môže byť?

aluska

cicuska podla niektorych nie a podla inych (aj podla mna) hej, pretoze tzv kvapky lasky muza mozu obsahovat spermie

cicuska29

ja sa chcem opýtať že či môžem otehotnieť ak pôjdem s partnerom na ostro bez kondomu ale neurobí sa do mňa neberiem antikoncepciu. prosíím pomôžte mi niekto. môžem otehotnieť ???

datelinka

namýšľaš si :-)) nemáš dôvod byť tehotná a navyše, tehotenské príznaky sa neobjavujú tak skoro, takže prvým príznakom býva naozaj vynechanie menštruácie. každej žene sa však občas stáva, že jej mešká menštruácia, aj bez zjavného dôvodu.

sandra244

lenka nezvyknem stresovať.no krámy mi chodili presne ako hodinky.preto ma to zaskočilo..ďakujem za odpoveď

lenkaaaaaaaa

namysas si. naco mas sex ked potom takto stresujes. kup si kondomy, pharmatex, tabletky, naplaste, vagin.kruzky a pouzivaj to vsetko naraz ked ti kondom nestaic