Poprosim nevieťe my pordiť mam problem psichicki stale mam nisky tlak mam bolesti na hrudniku pri srcy mam aj skrati agresivity som zavisli od diazebanu stale som mrchavi ma tri deť tak sa bojim oňich neviem čo mam robiť prosim poraťe my?
PROZBA
neviem prečo som odpisovala megi ale som numerologička a dat šancu pomoct mi mal dostat každy,
lexaurin tiež nie je bohviečo, je to dosť silno návykový liek, nebrala by som ho dlhodobo. (resp. ja vôbec :-))
meggy, jarkacik tu nechal aj svoju mailovu adresu s celým menom a priezviskom, sú ľudia ako dislektici, disgrafici a podobne, nemusí to byť výmysel.
nikdy newes ci to neni prawda .. ja mam tez podobne problemy .. az nato nemam deti a neberem zadne tabletky okrem lexaurinu
oli neviem preco si odpisovala, ved to je vymyslena tema,neviem kto by bol az taki analfabet.
ahoj,v prvom rade prestan s tým diazepanom,mysli na svoje deti aj zdravie.ked prestaneš brat diazepan aj zdravotne ti bude lepšie,maš deti....zabudol si,že si im prikladom,?CHCEš ABY AJ ONI BOLI AKO TY?