ohnuty penis

duha

akoze ja som sa rozpraval s holkami a niektore povedali zeby nikdy neisli stakym niecim do postele ale ja som im nepovedal ze to ja mam taky problem

francuz

19,5 banan je dobra uroda neboj.a nehanbi sa ,nikdy nie je zaco.ked s tou tvojou bananovou lodkou dobre rozburis ocean,aj lodka si zaplava ,aj ocean si zahuci.:)

duha

akoze nestazovali sa,niektore mi slubovali ze mi vsetko splnia ale tu neide o to napriklad keby som sa mal vyzliest do naha asi by som sa hambyil a u odbornika som nebol ani neviem kde to mam ist

allys

ak si uz niekedy pozeral nejake porno tak vies ze ohnute banany su celkom normalny zjav. a ako moje koleginky pred chvilou neverim, ze by sa nejaka stazovala. tak hlavu hore.

kvetina

no a bol si uz u odbornika? ak on povedal ze je to normalne, tak sa tym uz netrap..tak ak ti mozem poradit, z toho si nic nerob...ono ty ani nevies aku mas vyhodu...ja som mala priatela ktory to mal podobne a mne to velmi vyhovovalo pretoze ma stimuloval presne tam kde som to potrebovala.. a s chlapom s ,,rovnym,, som uz nezazila tie iste prijemne pocity.. A co, uz to nejakej aj velmi vadilo? Verim ze nie :-)))