Vysoká škola

Príspevok v téme: Vysoká škola
gogo_inka

chodim na priemyslovku maturitny rocnik, ucim sa na trojky, z matiky mam 4 tu nenavidim, tak isto chemiu a fyziku... zaujimaju ma anglictina, geologia, turizmus... aku vysoku skolu by ste odporucili ? rozmyslal som nad TUKE banicka fakulta a tam geoturizmus alebo Geodézia a geografické informačné systémy ale neviem ci sa tam dostanem, no je to bez prijmaciek... co vy na to ? dakujem :)

Matyo

Na BERG kľudne choď, nemusíš sa ničoho báť. Úroveň školy išla za posledné roky rapídne nadol a tituly sa už tam rozdávajú jedna radosť ; )

to one

A odporučil by som ti štúdium napr. geografie na univerzite v Prešove. Bližšie informácie ak budeš mať čas a bude sa ti chcieť hľadať nájdeš na stránke www.unipo.sk a budeš si môcť vybrať aj iné odbory na základe tebou preferovaných predmetov.

Pekný večer.

to one

gogo_inka,

Je možné, že sa na tú školu dostaneš, ale musíš počítať aj s tým ,že sa tam nedostaneš, nakoľko sa na tú fakultu bude hlásiť aj plno gymnazistov a priemyslovkárov aj s výbornými výsledkami. Skúsiť treba, ale v prípade, že ti nejde matika, chémia a fyzika, by si mala zvážiť, či si nedáš prihlášku aj na inú školu, pretože ak by si sa na tú TUKE dostala, asi by si mala problémy. Ale ako hovorím skús a možno že sa ti tie neobľúbené predmety budú na výške učiť ľahšie ako na strednej.

Pekný večer.