ahojte,chcem sa opytat ze ked beham pol hodiny uplne pomalym tepmom,zostihlia sa mi nohy a schudnem,vsak??
rychlu odpoved ohladom behu!
casom behanim schudnes,lebo je to jedna z naj veci,ale musis aj tu stravu upravit.a ak chces schudnut,bez radsej pomalsim tempom,aby si viac vydrzala,pretoze len po prvych 20 minutach sa zacnu spalovat curky,az potom idu na radu tuky,takze minimalne 30 minut.a nie po betone,lebo si znicis klby,vela stastia :)
kazdy pohyb v norme je pre organizmus prinosom .....a to sa tyka aj srdcovej cinnosti a prekrvenia mozgu atd.
jasne ze schudnes ,postupne vsak zvysuj cas chodze (behu) ,akykolvek pohyb je len plus pre teba
AdamKrt
to aj pri sedeni a .....
ale no Adamko.....jasne ze sa musi upravit strava...., ale behanie...je veeelmi dobre...ked chces chudnut...:)
Chudnutie neni o behani, ale o prijme a vydaji energie a METABOLIZME, ktory riadi tuto vymenu.
S najvyssou pravdepodobnostou neschudnes vobec, budes mat len lepsiu kondicku, co sa tyka dychania a pluc + zpevnia sa Ti svaly na nohach. Co vsak vobec nemusi byt viditelne. Na vahe mozes si kludne drzat svoju vahu, alebo dokonca este pribrat.
Rychla cesta, ako nieco dosiahnut nie je vzdy ta najlepsia.
Vsetko je to o metabolizme. Ak je spravne nastartovany, mozes si aj sunky valat a byt stihla. Vies, kolko ludi existuje, co jedia velke porcie, maju malo pohybu a vobec nie su tucni ?
Zakladom je strava a potom rozumna miera fyzickej namahy.
ahaaa ????... :DDD...a ja ze pekne vonku...v prirode....
po beziacom pase...30minut,pomalym tempom..
jasne ze schudnes..., ale to by som ta musel vidiet ako behas....a dufam ze nebehas...po betone...
aha,takze mi chces povedat ze neschudnem?
Rychla odpoved:
Nie. Maximalne si tak v neskorsom veku "zarobis" na ponicene klby.