Mam neustale hlien v krku ktory mi steka do hrdla mozem ho vysmrkavat mozem robit hocico nezbavim sa ho.. Je tu plno tem o tom ale nikde som nenasiel dakoho kdo to zazil a zbavil sa toho je tu taky niekdo? Ani by mi to nevadilo ale casto mi koli tomu smrdi z ust:(
Hlien v krku
Dobrý deń, mam problém bola som alergiológii,robili mi 18 testov no nie aj na potraviny.Som stále zahlienena, pritom som vybrala antb.aCiphin tabl.Dnes mi zobrala krv na imunitu.Dalej vo vlasoch sa mi robia take male vodove pluzgieriky ktore ma svrbia, a praskaju, no a vypadavajú vlasy, a to dosť, neviem či je to nejaka infekcia a,alebo čo poradte dakujem
vlado ak nedoverujes lekarovi, zmen ho! takto to nevyriesis ak k nemu nemas doveru a nezveris sa mu tak to neprejde. zmen ho po prve, najdi si takeho co mu budes doverovat a potom sa to mozno vyriesi. no a alergia...ja tiez nie som alergicka na nic ale idem sa este raz pretestovat, odporucil mi to orl ze na prvy raz to nemuselo vyjst presne...chytam sa kazdej blbosti uz:)
co takto skusit praslickovanie? odporucila mi to jedna znama, sice sa odvar dava do nosa ale vraj je to celkovo aj pr eimunitu dobre a poradila mi to na mandle.
VLADO
...sak zmen lekara ked nie si s nim spokojny...
este je dobre brat na alergiu aj PYCNOGENOL/kupis v lekarni/ale je dost drahy...
a to ze si nikdy nebol alergicky,tak to neznamena,ze neprisla alergia casom...je to len pre tvoje dobro urobit si testy na alergiu...vies kolko je vela alergenov,ano o nich nevies,ze ti skodia...
este aj SP ENZYM ODHLIENUJE...
No proste to ze som na nieco alergicky nikdy som na nic alergicky nebol a ked to zacalo tak sa nic nezmenilo nekupili sme psa ani macku ani nic. Mno proste nevadilo by mi ani tak ist k tomu doktorovi ale moj lekar je fakt debil a nemam naladu mu vysvetlovat nieco ako to ze mam hlieny v krku a s mrdi mi koli nim z ust
co ti pripada ako blbost?
No vyskusam kazdopadne uvidim pripada mi totalna blbost ako tu piste ze mam alergiu
suhlasim s mariou ze slanou vodou uz ten hlien neodstranis (neodstranime:DD)
...ano ja som pocula...ale nerobila som to...robia to tak,ze natiahnu slanu vodu do nosa...je to taky vyplach,ale ked to mas 2roky...tak to moc velky ucinnok nebude mat...mal by si skor sa dat vyserit a urobit nejake testy na alergiu...
zahlienuje aj ked jes vela sladkeho,biela muka a mliecne vyrobky...
tebe sa vytvara stale hlien,tak ty ho musis odstranit inak nie len slanou vodou...
mozno by si mal brat aj antihistaminika...
ja som v lekarni kupila som sa spytala ze nieco ze by som si chcela robit vyplachy a ona mi dala no a kloktala som to.zevraj sa vyplachuje aj teplou vodou so solou ale o tom nic neviem...potom taky sprej do nosa a to som si zase striekala a fukala a tak...teda ak si myslel toto:)