Mam neustale hlien v krku ktory mi steka do hrdla mozem ho vysmrkavat mozem robit hocico nezbavim sa ho.. Je tu plno tem o tom ale nikde som nenasiel dakoho kdo to zazil a zbavil sa toho je tu taky niekdo? Ani by mi to nevadilo ale casto mi koli tomu smrdi z ust:(
Hlien v krku
Aby som nezabudol poznali aj majoran, oregano, rozmarin a ine, ktore obsahuju prchave oleje, silne antimikrobialne.
Prve maste na hrud na uvolnenie kasla obsahovali mentol, aromaticke vytazky a najma thymol, ale neskor zistili, ze carvacrol, latka z divokeho oregana je podstatne ucinnejsie ako thymol.
Nuz ked ideme do minulosti, bylinkari a olejkari poznali dobre silu cesnaku(alicin),cibule(quercitin) a zazvoru(dumbier, ingwer, zingiber officinalis) a pribuzne zazvoru, curcumy(ucinna latka curcuminoidy, anglicky turmeric/curcuminoids)
Dnes su samozrejme ovela ucinnejsie silne vytazky z nich.
Trpím zahlienením už desať rokov.Všetky metody a vyšetrienia čo tu píšete som absolvovala nič nepomohlo.Teraz asi 2 týždne pijem zázvorový čaj nechcem to prechváliť ale podstatne sa to zlepšilo.Predtým som vykašliavala tolko hlienov aj trikrt do dňa hodinu. potom som zoslabla a nevládala som nič robiť.Teraz sa cítim lepšie. Po čaji zo zázvoru sa hlien z krku aj z nosa uvolní.Ak chcem úplne vyčistiť dutiny vstreknem si VIBROCIL je volnepredajný v lekárni.O zázvore sú dobré informácie aj na internete.Prajem aby Vám to pomohlo.
Na odhlienenie je NAC a oreganovy olej. Ucinna davka je 2x500 mg NAC
a dost oreganoveho oleja, aby obsahoval davku carvacrolu 3x100 mgDoplnky co neuvadzaju mnozstvo carvacrolu by som vobec nebral do uvahy.
Proti drazdeniu zaludka davaju niektori vyrobcovia dnes oreganovy olej do enterickych kapsul
Nakazy v prinosnych dutinach sa daju vynicit pouzitim kvapiek roztoku citricidalu a tiez koloidneho striebra, niekolkokrat denne, najlepsie na striedacku po 2-3 hodinach.
Ked ich tam nevynicis, mozu sa tam drzat dlhe roky, otravovat krk, priedusky a pluca, az privedu postupne k astme a COPD.
Hlieny tecuce z alergii treba adresovat vyhnutim sa alergenom alebo brat protialergicke doplnky(quercitin, boswelin dumbier, vitamin C a rozne enzymi na cistenie tela)
Ja som tiež mala hlieny, ktoré mi stekali do hrdla. Nevedela som povedat jednu vetu v kuse lebo ma to dusilo.Pomohol mi bylinkový čaj SLEZ LESNY(nebadaný) ale vňat. Nie kvet! Pit rano a večer po duškoch. Mne to pomohlo a zmena nastala po týždni ale piť to treba aspoň mesiac alebo podla potreby.
marcelonka : vincentku som skusal na hlieny v nose je v pohode rozpusti a vysmrkas sa ale ak ti zateka do hrdla tak ti vobec nepomoze aspon mne nepomohla.. mne zateka aj ked mam nos prazdny:( ale kdosi tu hovoril o nejakom tee trea oil.. zevraj mu zabral tak nvm mozno vyskusam a dam vediet
prosim nema niekto skusenosti s vincentkou?vraj ma take schopnosti odhlienovania,dakujem
Je na to jednoduchá a účinná prírodná medicína - vyraď potraviny, ktoré tvoria hlien. Hlavne všetko čo je z mlieka a mlieko, cukor, bielu múku. Čisti sa zeleninou a obilninami, ktoré ne sú obrusované.
Zo začiatku sa budeš intenzívne čistiť a bude to nepríjemné, keď sa ale vyčistíš, budeš sa cítiť výborne, prečistí sa ti nielen telo, ale zjasní sa myseľ.
ahojte
vyriesil to niekto bez doktora?, nejaka prirodna medicina na to nieje?
ja to mam uz tiez dost dlho(asi 2 roky), bol som uz aj u doktora ale on mi dal nejake lieky a kaslal na mna, ani nerobil testy. sakra uz by som sa toho rad zbavil.:(
Ked som moc zahlieneny mam hlien aj v nose ci len krku ? Pretoze ten co mam ja je len v krku