povery alebo pravda???

Príspevok v téme: povery alebo pravda???
chelsea

ahojte, chcela by som sa spýtať, čo si myslíte o kupovaní kočíka dopredu. Som v 8. mesiaci tehotenstva a chceme si už kúpiť kočík, ale svokrovci nás odhovárajú aby sme počkali, a aby sme ho kúpili až ked sa malé narodí....lebo že to prináša nešťastie....myslíte, že je to pravda??? pretože, ja by som ten kočík mala doma radšej skôr, ako neskôr....čo si o tom myslíte??? dakujem

Bridzitka

Urcite si ho kup skor. Po porode budes mat uplne ine starosti :) My sme si konecne vybrali ten nas spravny dada paradiso group z baby merci a sme nadsenii tak sa uz neviem dockat kedy budeme kocikovat :)

aknitka

my sme tiež mali všetko nachystané dopredu (aj postieľku s perinkami). akurát sme všetko kupovali v neutrálnych farbách, pre istotu. prvá vec ktorú sme kúpili bola autosedačka-vajíčko, bola som cca v polovici tehotenstva. úplnou náhodou sme vošli do obchodu a mužovi sa tak zapáčilo že sme ho hneď kúpili.

anjelik9

aj bratranec kupili a nakoniec namiesto chlapca bolo dievčatko =) a to nielem im tak vyšlo ale poznam ete jednych čo sa im to stalo =) tak aspon trafite farbu =D ale tak podla mna je to somarina ja by som si tiež všetko pokupovala nech som pripravena ale až keby mam take velke bruško nie v prvých mesiacoch =) a tiež sa hovori že až po krste sa ma s nim chodiť von a čo tie chudatko čo su krstene až v jednom roku napr.? =D starenka tiež nemohla predychať

chelsea

ale ved ja som sa len pýtala na váš názor, neviem, čo sa tu niektorí hned navážajú. my ten kočár ideme kupovať už teraz, ja som bola len zvedavá.....

fenix1

ano a nezabudni sa prezehnat ked cierna macka prejde cez cestu a hodit za seba stipku soli a pri burke zapalit sviecku.
o tom,ze aby si nechodila do vrchnakoch kanalu ti ani nepisem,kedze ho evidentne na dedine nemate

meggy10

to je cisty s prepacenim dríííst ja som kocik kupovala mesiac pred terminom a myslim si ze uz skoro kazda si kupi kocik vopred aby si ho mohla aj vybrat a potom ako budes zhanat s malym babom kocik?

klara5

ja som dostala teda vlastne zdedila nejaké oblečenie a aj kočik som dostala skor než sa narodilo ,tie najdoležitejsie veci som mala uz davno prd narodenim doma nachystane a oprane, ale koli tejto povere so nemala len take drobnosti ako je hrebienok, olej alebo cumlik, puder kupene až ked sa narodil sa to kupilo ma 10 rokov a dakujem za mnoho a aj za jeho zdravie

squirrel

chelsea, choď na to logicky, ako súvisí zdravie alebo život vášho dieťaťa s kočiarom?
samozrejme že sú to povery. v 21. storočí tomu ešte niekto verí??
každopádne, vždy sa počas tehotenstva a pôrodu môže stať čokoľvek, či už má mamička kočiar, alebo nie. takisto, ako môže všetko pekne vychádzať zasa nezávisle od toho, či máte kočiar alebo nie.

sun0808

ja som vedela pocas obidvoch tehotenstiev,ze kocik dostanem darom.
ale inak by som mala minimalne vyhliadnuty,aky typ,odkial.
poznam vela mamiciek,ktore kocik kupili skor.
je to povera,ako napr.mne mama nakazovala,ze namam vesat oprane pradlo vonku,kym niesu deti pokrstene.nevesala som,aby boli starkii kludni:))

AdamKrt

Mozno nechcu len predbiehat, ale urob, ako sama uznas za vhodne. Ak to nakoniec nebude prekvapenie a nebudete mat dvojicky a budete potrebovat iny kocik :)

Ale teraz su prave vypredaje, takze mozno by bola na kupu kociku aj dobra doba...