HAK a bolesti hlavy

Príspevok v téme: HAK a bolesti hlavy
zuzummm

Ahojte, vystriedala som uz tri rozne HAK: Jeanine, Lindynette 30 a Lyndi 20 a pri kazdej z nich ma pomerne casto bolievala hlava a castejsie som mavala aj migreny s aurou. Teraz po trojmesacnej prestavke (pocas ktorej ma hlava ani raz nebolela) mi gyn. predpisal Yaz. Ak niekto z vas Yaz uziva, ake mate skusenosti co sa tyka bolesti hlavy? Mal niekto podobny problem? Vedeli by ste odporucit nejaku inu znacku, ak by ani Yaz nesadol? Dakujem

niekto

dalsia vec ted okrem toho ze by si to nemala brat ( moj nazor a nemyslim si ze som sam a ani si nemyslim ze si uvedomujes rizika lebo by si to nechcela brat ,samozrejme tvoje rozhodnutie )

to ze ta ci ona znacka hak sadne jednej babe neznamena ze sadne nejakej druhej
kazde telo je ine a kazde telo sa vyrovnava zo zatazou inak

zbytocne sa pytas ci niektorej ktora mala podobne problemi ako mas ty nejaka sadne lebo tebe nemusi sadnut vobec dokonca to moze byt aj horsie

levicaaaaa

zuzummm... ale to neni v značke HAK... ak ti nesadla doteraz žiadna a z každej ťa bolela hlava, tak si neni vhodná adeptka na užívanie akejkoľvek HAK... ono je to totiž v tých estrogénoch... a tých je všade viac menej rovnako... ak ťa bolela hlava aj s tabletiek kde bolo 20 mg estrogénu na deň, tak potom je zbytočné to riskovať...

zuzummm

Predsa len by som bola rada, keby mi napisali aj nejake baby,ktore trpia migrenami / bolestami hlavy a uzivaju HAK. Ktora HAK im najlepsie sadla.. Uvedomuje si rizika, dakujem, ze ma na ne upozornujete, ale chcela by som predsa len zistit, ci mi nejaka HAK nesadne pred tym, ako ju uplne zatratim. Mam pocit, ze moj gynekolog "pozna" len dve znacky, preto by som chcela nejake ine tipy.. Dakujem

nekto_

fajcenie a hak je s toho dovodu zla kombinacia lebo fajcenie znacne zvysuje riziko vedlajsich ucinkov to znamena riziko srdcovych ochorni a trombofilie ...
je to pretelo neuveritelna zataz ktora sa skor ci neskor prejavi

k tym prikladom zo zivota
mama mojej frajerky mala trombozu z hak k mrtvici je to uz iba cesta druhou tepnou

mojej byvalej krsna mala srdcove problemi prave z hak

taky extrem bola tu baba ktora prisla o vlasi koli hak a este neviem co vsetko jej bolo ( povedal jej to lekar ze to je z toho )
www.lpp.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

AdamKrt

Kika:) 09.01.10 14:16:

u Pharmatexu nemas len globule, kde musis aj cakat, ale aj KREM. Kde jednoducho vlozis tubu kremu /ako zubna pasta/ do striekacky, ktora ma siroky otvor, co pasuje na tubu. No a potom tlacis, az piest dojde na koniec. A sup, vopchat to do vaginy. Je to mozno rychlejsie hadam, nez nasadit kondom :)

zuzummm

Levicaaaa, pisala si, ze migrena je kontraindikaciou pri brani HAK, to viem... ale zeby to mohlo skoncit az smrtou?? To sa mi nezda. HAK moze akurat migrenu zhorsit, podla mna...

Kika:)

Tak ...Chcem prestat s fajčením ale niesom si istá na 100% poviem si že je tosvinstvo, že to nepotrebujem, že mi to aj tak nechudím ked už fajčím vela, ale v zápetí neviem prečo na to zabudnem, a bud si už zapalujem, alebo si poviem že pane bože ved fajčí tolko ludí a žijú, alebo nfm čo, strašne sa za toto neznášam že som vobec začala..
A guma by sa možno dala, ale pharmatex isto nie, my sme ešte taký mladý pojašení, fieš mávame aj dost málo času, a málo krát priestor na milovanie, vždy sa nevieme dočkat a ešte si niečo dávat do seba a ptm čakat dáke minúty to nie.to by nešlo ...a dakujem :) si zlatá :)

levicaaaaa

tak Kika, sú len tri možnosti - alebo prestaneš s fajčením, alebo skúsiš používať kondom, prípadne pharmatex, alebo budeš riskovať :))

držím palce, aby si sa správne rozhodla :)