Ahojte, som na PN-ke /2 týždne, ale potrvá to ešte dlhšie/, ale potrebujem ísť so synom na operáciu /cca to bude trvať 4 dni/. Môžem ísť, alebo ako to vyriešiť, svoju Pnku ukončiť teraz nechcem a manžel je odcestovaný. Ako to vyriešiť. Mám dať do soc. poistovne nejaký doklad, že potrebujem ísť so synom na nemocnice?
PN-ka
rtpa, ajka iste nečakala dva roky na tvoju odpoveď a už to má dávno vyriešené.
ajka, to by som sa spytala lekara, ktory ti vystavil PN.
lost, barunka, vynimocne som sa zdrzala komentara tykajuceho sa pravopisu, ale podla mna kozo tu poznamku iste nepochopil :-DDD
kozo, ty si teda násilník, koho chceš vonku biť?
kozo, ak mas povolene vychadzky, mas to vyznacene na tlacive PNky odkedy dokedy. Ak to tam vyznacene nemas, tak nesmies opustit dom (byt). Kontrola moze prist hocikedy. Ak by ta nenasli doma, lekar ukonci PNku a nedostanes ani cent.
cavte chcem sa spytat co vsetko obnasa pnka...odkedy dokedy mozem bit vonku a dokedy moze prist kontrola???
Divne že neuznava, lebo ja som mala tiež z nemocnice PN. Lenže ja som bola v nemocnici týždeň a PN treba do troch dni odovzdať do prace, tak moja sestra mi ju odomňa prišla zobrať do nemocnice a išla s tým k mojej dr. Ta si nejake tušim dva papiere z tej PN nechala, čo poslala dr. do poisťovňe a sestre povedala ktore dva idu do prace, to mi tam aj odniesla zato jej dakujem lebo neviem ako by som to riešila keď som bola týždeň v nemocnici.
A ak to tvoja dr neuznava musiš to sama poslať do zdravotnej poisťovňe, len ti presne neviem povedať ktorá z farieb sa z toho posiela, a ktore idu do prace... Ak si nebudeš ista spýtaj sa aspoň sestričky ona by ti mala poradiť
Dobrý deň,
prosím o info: dostala som sa do nemocnice s úrazom, po troch dňoch som bola prepustená do domáceho liečenia . PN-ka bola vypísaná v nemocnici, ktorú môj obvodný lekár neuznáva. Poraďte, aký je postup ??