s priateľom sme skušali analny sex. všetko by bolo v pohode až na to, že keď je vo mne mam pocit, že mi strašne treba isť na "veľkú potrebu". Pritom je to iba pocit, nie ozajstná potreba, ale to nám bráni v tejto aktivite pokračovať. Máte s tým niekto skúsenosť? ako ste to riešili?
analny sex vs. pocit "na veľkú potrebu"
Mám otázku .. s frajerom sme sa milovali a ja som mala pocit že mi treba na weľkú potrebu .. pri tom sme nemali análny sex ale normálny .. a newiem čo to spôsobuje .. pomôžte ..
Ano, je to dost mozne - tento sposob prezivania. Ked vnika do vaginy, tak byva zas pocit na mocenie.
Presne toto sa stalo aj mne s priatelom.. mala som pocit ze potrebujem ist na velku potrebu, asi tym ze ho mal dnu a telo to bralo ako keby som tam mala - vies co :) a teda koly tomu ten pocit.. no asi sa naozaj treba uvolnit a nemyslit na to, lebo neskor som to uz pocitovala menej,, ja si myslis ze ak este mas chut, skuste to par krat, mozno na to zabudnes na ten pocit a uvolnis sa a bude to fajn, alebo po par krat zistis ze je to stale take iste a nebudute to robit :) nic netreba silit, ak to nebude ono radsej sa venujte tomu co ti je prijemne :)
Nechapem ze mas velku chut ist na toaletu pri tom ved musis byt potom velmi napeta???ved ked sa uvolnis tako by si bola na velkej tak to bude lepsiea strachovat sa ze nieco vide ved ani nemoze ked ho tam ma no nie????
robi ti to dobre? paci sa ti to? ak nie tak sa na to vykali a viac mu tam nedovol dat, ak ano tak si na to zvikni ...