dobry den,mám taketo hodnoty boreliozy:
Borrelia burg.IgM(ELISA)- 0.397 Od.hranična hodnota,
IgG-negat.
IgM(ELISA)-0.434-slabo pozitivna.a potom mam v serodynamike- anti-HSV 1/2 IgM(ELISA)-0,200 slabo pozit.
anti-HSV 1/2 IgG(ELISA) 1:25000 pozitivne.
anti-CMV IgG(ELISA) 1:11000 pozitivne.
anti-EBV (VCA-EA-EBNA) IgG 130 U/ml pozitivne
anti-EBNA 1 IgG (ELISA) 107 AU/ML pozitivne
taketo som mal vysledky,a je mi stale zle,hlava ma boli,toči sa mi,som stále unaveny,chce sa mi spat,niekedy mi aj nohy trpnu,klby ma bola,cele telo.a to mam 21 rokov.Nedostal som žiadne antibiotika,i ked tie borelie mam v krvi. že mam mesiac počkat,či mi tie borelie,LEN SAME OD SEBA KLESNU,a že potom,sa uvidi :(( mohol by mi niekto poradit,čo presne tie čisla znamenaju?a či nahodou ,nemožem mat aj tie chlamydie,čo tu niekde na forach pišu?a popripade,ake testy by som si mal dat sprawit? ....lebo mne už takto zle byva už asi 7 rokov,začalo to točenim hlavy,že som sa nemohol udržat na nohach,potom to trocha prešlo,pred tromi rokmi,som bol aj na pozorovani kardiologom,lebo mi bušilo srdce,ale tam mi powedali,že možem aj vrcholovo športovat,že srdce mam zdrave ako orol,ja si myslim,že či to nemože byt tou boreloiozou ,že by mi to nejako napadlo srdce.sam neviem,ale tí doktori,chcu všetko zvalit na psychiku,ja si to nemyslim,
Prosim Vas poradte mi. robili mi aj CT a MRI mozgu a chrbtice,a to všetko mam čiste,nemam žiaden nador.
a citim sa staale velmi strašne zle :( cely svet sa mi toči :( a ja musim čakat :((