Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hodnoty boreliozy

Príspevok v téme: Hodnoty boreliozy
lofinko

dobry den,mám taketo hodnoty boreliozy:
Borrelia burg.IgM(ELISA)- 0.397 Od.hranična hodnota,
IgG-negat.
IgM(ELISA)-0.434-slabo pozitivna.a potom mam v serodynamike- anti-HSV 1/2 IgM(ELISA)-0,200 slabo pozit.
anti-HSV 1/2 IgG(ELISA) 1:25000 pozitivne.
anti-CMV IgG(ELISA) 1:11000 pozitivne.
anti-EBV (VCA-EA-EBNA) IgG 130 U/ml pozitivne
anti-EBNA 1 IgG (ELISA) 107 AU/ML pozitivne

taketo som mal vysledky,a je mi stale zle,hlava ma boli,toči sa mi,som stále unaveny,chce sa mi spat,niekedy mi aj nohy trpnu,klby ma bola,cele telo.a to mam 21 rokov.Nedostal som žiadne antibiotika,i ked tie borelie mam v krvi. že mam mesiac počkat,či mi tie borelie,LEN SAME OD SEBA KLESNU,a že potom,sa uvidi :(( mohol by mi niekto poradit,čo presne tie čisla znamenaju?a či nahodou ,nemožem mat aj tie chlamydie,čo tu niekde na forach pišu?a popripade,ake testy by som si mal dat sprawit? ....lebo mne už takto zle byva už asi 7 rokov,začalo to točenim hlavy,že som sa nemohol udržat na nohach,potom to trocha prešlo,pred tromi rokmi,som bol aj na pozorovani kardiologom,lebo mi bušilo srdce,ale tam mi powedali,že možem aj vrcholovo športovat,že srdce mam zdrave ako orol,ja si myslim,že či to nemože byt tou boreloiozou ,že by mi to nejako napadlo srdce.sam neviem,ale tí doktori,chcu všetko zvalit na psychiku,ja si to nemyslim,

Prosim Vas poradte mi. robili mi aj CT a MRI mozgu a chrbtice,a to všetko mam čiste,nemam žiaden nador.
a citim sa staale velmi strašne zle :( cely svet sa mi toči :( a ja musim čakat :((

lofinko

jajkafr....dakujem dakujem za rady,no ved,jedine to može byt už to,to slepe črevo,dufam teda.
Ale všetko to začalo ešte na zakladnej škole,ked som bol tušim 8-mak.som sa rano zobudil išiel som do školy a zrazu sa mi začalo tak točit v hlave,že som nedokazal stat na nohach,hned som sa otočil domov,a doma,aj ked som vyvracal už asi všetko čo sa dalo,tak stale sa mi točila hlava,aj ked som ležal na posteli,aj ked som dokonca zavrel oči,sa mi točila hlava,,,take hrozne to bolo asi týžden. potom som sa stym nejako naučil žit,a otedy som začal mavat problemy,chvilu mi aj tiekavala krv z nosa,potom ked som mal 17 prišlo mi raz zle na futbalovom zapase,ako keby sa mi svet zastavil,ako keby som bol v tranze,vtedy som šiel na kardiopozorovanie,a nič mi nezistili,zdravy ako orol. potom raz ked sme pucovali škridle,kde bol storočna plesen,a macha huby,tak vtedy ma dole začalo tak boliet,ako je slepe črevo,horel som,mal som hnačku a zaroven som aj zvracal,o tri dni to nejako prešlo.možno vtedy som prekonal ten zapal slepeho čreva,a otedy sa to len komplikuje,ked chodim mam zavrate,niekedy si ako keby pravu nohu citim či necitim,aj pravu ruku. nuž,a neverim,ako hovori doktorka,teda,ona ma chce liečit len antidepresiva,šak to som mohol ist zrovna psychologovi ako. užival som xanax ako tri mesiace,a vobec som stym necitil žiadny rozdiel,bral som ho 3 krat denne,a tie borelie mam v krvi stale,neviem odkedy ich tam mam,ale mam hranične hodnoty,tych protilatok,možno preto,že moje telo proti tomu stale bojuje,a je slabe,možno preto sa mi začina všetko kazit v tele. inak si to vysvetlit neviem.

jajkafr

lofinko skoliózu L (lumbálnej = driekovej časti chrbtice) lordózu C (cervikálnej = krčnej chrbtice) z toho môžeš mať bolesti chrbtice a skoliózu má takmer každý druhý človek odporúčam cviky na posilnenie chrbtového svalstva aspoň mne to pomáha pri bolestiach chrbtice tiež mám skoliózu a ešte nejaké nálezy na chrbtici

jajkafr

lofinko
poviem ti úprimne ti verím... viem aké to je zúfale chodiť od lekára k lekárovi s tým, že máš nejaký problém a každý ti povie, že ti nič nieje a nakoniec dostaneš výmenný lístok k psychológovi... ja chodím k lekárom už 6 rokov s tým, že má bolí brucho v pravo dole tak ako bolí slepé črevo teraz v lete mi ho vyoperovali kvôli chronickému zápalu po 6 rokoch bolestí, ale tie bolesti neprešli ani napriek tomu :( keď som prišla na gastro prvá otázka lekára bola či si nevymýšľam a to ma videl prvýkrát v živote a vôbec nevedel čo všetko som si už preskákala... taktiež som astmatička viac ako 3 roky som mala v jednom kuse sťažené dýchanie nemohla som športovať v noci som nemohla spať výsledky však neboli až tak zlé lekár mi vždy zmenil sprej pridal nejaké lieky mesiac bolo ok a potom zas sťažené dýchanie astmatické záchvaty nakoniec ma poslali k psychologičke, až teraz keď som pochopila svoju astmu nastavila som sa na liečbu sama zašla som k lekárovi povedala aké lieky chcem on mi ich predpísal a ja si ich dávkujem podľa stavu sama, a je mi dobre sťažené dýchanie nemám až tak často... ale s bolesťami brucha si neviem dať rady už som vyskúšala snáď všetko, nešportovať, šetriť sa, diétu nič nepomáha :( a to mám len 20 rokov...
takže lofinko držím palčeky nevzdávaj sa ak ti niečo je choď si za tým povedz lekárom aký máš problém oni sú tu mato, aby liečili...
inak pocit únavy, tráviace ťažkosti, zvýšené leukocyty môžeš mať aj z chronického zápalu slepého čreva takže choď na rtg slepého čreva ako ťa posielal lekár a daj si ho odstrániť ak bude zapálené možno sa vyrieši tvoj problém ešte raz držím palčeky a napíš ako pokračuješ v liečbe

lofinko

nikdy mi nič nebolo,mohol som behat,hrat furbal,do školy chodit,a nebol som unaveny,stačilo mi spat 6 hodin,a vydržal som robit šetko.
a teraz zrazu booom,a som cely rozbity.
nemohol som niečo prekonat?...alebo čo už?niekedy mam aj zle videnie.
ale nador nemam na mozgu. preto to aj doktorku hned odradilo,že ked nemamnador na mozgu,nič mi neni,a šetko si vymyšlam.ale doležite je,že aj ked si alkohol dam,napr.dva poldeci.tak potom na druhy dej mi je tak zle...nie ani od žaludka.ale trpnu mi prsty.toči sa mi hlava.zle sa mi dýcha...ked možno nespravne hladame :((
v krvi som mal zvyšene leukocyty,dokonča aj v moči,aj hlieny nejake...proste moje telo sa stale proti niečomu brani,,,,ale proti čomu?možno preto som stale taky unaveny,len najst to? :((

lofinko

Ahoj,,tu bolest by som ešte ako tak vydržal,,,ale najhoršie nato je,,a dovod prečo somaj už šiel koli tomu doktorke bol ten,že ja spim 10 hodin,a som stale unaveny,a mavam normalne kruhy pod očami,ja,proste nyvdržim,niekedy si v škole,ani hlavu neudržim,ako keby mi mala padnut,a musim zaspat na lavici.
to bol asi ten jahlavnejši dovod,na tu bolest svalov som si už zvykol,ale to že,som začal byvat takyto unaveny,to bola hlavna pričina,prečo som šiel doktorke,a robili mi aj CEA,a CA72,a CA 19-9 a to sommalšetko negativne.
ja už neviem čo to može byt,bolieva ma aj pod rebrami,vlavo aj vpravo,mal som problemy zo zaludkom,teraz aj s traviacim traktom,cele brucho ma bolieva,niekedy je to silnejšie,niekedy slabšie. mal som aj tie problemy zo srdcom,ale nakoniec mi na pozorovani povedali pred 4 rokmi,že som zdravy ako ryba,teda to srdce že mam zdrave. ale mam aj take stavy,že ked chodim,tak ako keby som mal slabu stabilitu,niekedy aj do steny narazim.neviem už ako by som to opisal? každe rano ma bolieva hrdlo. a ale zda sa,že ako keby som mal hrčky bolave,pod pištalou,teraz neviem,či to je len úpon,alebo čo.
ale mamtake aj na ruke...ako je laket,,tak troška vyššie...ako by ma ta šlacha bolela.ja už neviem. viem že zo psychiky to neni,len sa možno bojim,že čo mi,len neviem to najst.ked ja somvšetko poprekonaval,asi aj slepe črevo,lebo mi povedal doktor,bol somna kolonoskoii,že mam ist na rontgen slepeho čreva,že mam asi zrasty zvonka.že vznutra to nie je vidiet,že to by vysvetlovalo,prečo ma bolieva vpravo dole.

jajkafr

lofinko
keď to trvá už 5 rokov a tvoja lekárka s tým nič nerobí tak skús ju zmeniť tak ako píše mariaa

jajkafr

lofinko
o tej m.pneumonie si možno ani nevedel vyvoláva respiračné ochorenia zápal priedušiek, pľúc.... keď si ochorel lekárka ti nasadila ATB bez výterov bez odberov a preto sa zistilo až teraz že si mal nákazu m. pneumonie

[zruseny12]

LOFINKO
...nechapem,preco si nedostal lieky na to,ja ked som mala problem z kliestom,sla som k lekarke,ani mi nebrala krv a hned mi nasadila silne antibiotika...a krv mi brala po nich...a uz som bola aj 2x na krv,lebo sa mi objavili nejake veci,ktore som v zivote nemala...
a aj mi bolo povedane,ze hned ked na sebe spozorujem nejake divne veci a nebude sa mi to pozdavat HNED MAM PRIST NA ODOBRATIE KRVI...
ja by som na tvojom mieste vymenila lekarku,ked ti s tym nic nerobi,sam si urcite nepomozes...
ale v google.sk som raz si dala do vyhladavaca BORELIOZO A DOPLNKY nasla som nejake doplnky na doliecenie boreliozi atd.
tak sa skus pozriet na to,hoci ty potrebujes skor tie ANT. TAZKO RADIT A TAKTO TU O TOM DISKUTOVAT,ALE KED TO UZ MAS 5ROKOV JE TO UZ DOST DLHO...
PRAJEM TI VELA STASTIA