ahojte vsetci chela by som sa spytat ze aky pohyb je najlepsi ked mate nadvahu a chcete schudnut........nie ze len tak zo 3 kila ale viac....... viem ze beh je dobry ale teraz mam broblem s kolenom tak to sa este bojim bo som ho mala v sadre ...cvicim hlavne na bicykli ale co este ....prosim o radu..........
pohyb??????aky????
a ked ti prejde ta schyzofreniá citaj starsie temy o chudnuti
moncurok mohla si si aspon zmenit IP adresu ked mas potrebu o sebe pisat v 2 osobach.. :-)
no hybat sa musi ale ako????? no ja si myslim ze ten bicykel je dobry a tak skus plavat to mozem asi aj s pokazenym kolenom...alebo sa aspon prechdzaj ked nie behaj a tak.....a potom ked zacnes chudnut tak aj nejake posilnovacie cviky brusaky a tak aby ti nezostala enjaka koza ovisnuta.....teda aspon ja si myslim ze tatko ..... inak ja by som tiez potrebovala zhodit par kil...... sak ja aj celkom by som vedela ako uz to staci len dodrziavat =o)
jaj:)
no v prvom rade sa hybat musi:).ne???:D
spalit viac kalorii ako spapa:))
ona pisala ze ho mala v sadre teda asi to koleno..... inak by sa jej tazko bicyklovalo............ =o).....kurnik nemozem spat ja uz chcem spat....... potom nemam co robit len ttuto vypisovat.....
moncurok- mas pravdu aj ten je pohyb:))
no ak ma nohu v sadre....:)
nech hybe rukami a telom:)
Denz........ jej takychto ludi mam najradsej preco jej radsej neporadis ....a ked uz tak aj gulanie ocami je pohyb.... cmuk.........
no len gulat ocami nepomoze.........kazdy pohyb je ok.