vysadenie hak

Príspevok v téme: vysadenie hak
lyzicka

ahojte zeny. Ake mate skusenosti s vysadenim antikoncepcie? bojim sa toho, ze sa mi vratia bolesti a nepravidelnost, takze este nie som celkom rozhodnuta, ci ju vysadim alebo nie. Ale ak hej, je potrebne ist k doktorovi a povedat mu, ze chcem vysadit antikoncepciu, alebo staci, ak doberiem posledne balenie a proste prestanem kupovat dalsie a jemu to poviem az pri najblizsej preventivke v septembri? dakujem :-)

lyzicka

dakujem pekne za odpovede. Dufam, ze tie caje pomozu, mozno aj nejake vyzivove doplnky skusim, ale tie bolesti, co som mala pred antikoncepciou, uz nechcem, lebo teraz aj vela cestujem, neviem si predstavit, ze by som popri tom mala take bolesti a chcem to prestat brat, lebo mam z toho zly pocit, predsa len je to chemia a zasah do organizmu, dokonca sa mi hrozne spomalil metabolizmus a ked chcem ist niekde v lete na kupko, nemozem rano nic jest, aby som mala aku taku postavu, uz ma to nebavi.

laloa556

Ahoj,

ja som vysadila HAK pred 4 mesiacmi, mám to vcelku pravidelné, akurát bolesti mám väčšie ako keď som brala tabl. a musím povedať, že na začiatku boli krámy silnejšie, ale sa mi to upravilo..
lekárke som to tiež ešte neoznámila, idem na preventívku v priebehu mesiaca, tak to potom doriešim :-)

neva

Lekárovi to oznámiť hneď nemusíš, bude stačiť pri najbližšej návšteve.
Ak si mala predtým nepravidelnú menštruáciu, je pravdepodobné, že ju budeš mať aj po vysadení HAK.(takže toho lekára asi vyhladáš skôr ako v septembri)
Po vysadení antikoncepcie začni piť pravidelne čaj - alchemika, ženský čaj, čaj z myšieho chvosta.