Hemoroidy

Príspevok v téme: Hemoroidy
marianna987

Chcela by som sa podelit o svoju skusenost s ostatnymi, lebo viem ake problemy su spojene s hemoroidmi a ake tazke je najst nejake dobre rady na tuto temu.

Moje problemy trvali skoro 3 roky a strach mi nedovolil navstivit lekara. Posledny rok to bolo cim dalej tym horsie a preto som sa odhodlala navstivit chirurgicku ambulanciu, kde po rektoskopii mi lekar napisal detralex a ak tazkosti neprestanu, tak mi odporucal Baronovu metodu (podviazanie hemoroidov gumickou, ktora po case odpadne). Citala som o tom na internete ale vela pozitivnych reakcii som nenasla.
Preto som hladala dalsie moznosti...

Nasla som na internete kliniku jednodnovej chirurgie, objednala sa a o tyzden uz cestovala do naseho hlavneho mesta. Po vrelom privitani a asi po 5 minutovom vysetreni mi lekar stanovil uplne inu diagnozu ako na chirurgii. Po dalsej pol hodinke som uz bola po zakroku. Moj problem bol uplne inde ako hemoroidy, co mi nik predtym nepovedal. Mala som zmenseny zvierac (pravdepodobne este od porodu) a male vyrastky pri konecniku. Odstranili mi to laserom a okrem injekcie na utlmenie bolesti som nic necitila. Ani hodinu, den, dva po zakroku to nebolo vobec take bolestive.
Teraz som uz mesiac po- a citim sa vyborne. Keby mi to bol niekto povedal pred tymi troma rokmi, urcite by som nevahala tak dlho.

Takze odporucam kazdemu, kto ma tazkosti, aby nevahal a vyhladal lekara...tazkosti samy neustupia a len sa to bude zhorsovat.
Najhorsi je asi prvy krok, ale verte mi, ze nebudete lutovat.
PS: rada nado vsetko: vyborny odbornik - spravna diagnoza

Drzim vam vsetkym palce

marianna987

katalinka, napis mi svoj email, a mozeme sa porozpravat, prip. aj telefonicky, len tu nechcem zverejnovat svoje tel. c.

allex

ahoj... rada by som sa s tebou súkromne " porozprávala " o tejto téme ... lebo mám podobný problém a neviem ho riešiť... ozvi sa mi prosím na mail : 111allex@azet.sk ...ďakujem veľmi :-)))