Speed8

usmev

Takéto vlastnosti majú aj prírodné produkty a sú bez škodných vedľaj.účinkov:na energiu pôsobí Multi- maca,Gin-chia a na učenie a pamäť je výborné Ginkgo plus.

luky97

je to hlupost..sice vas to povzbudi, ale to ze to je vlastne umely amfetamyn podporujuci tvorbu noradrenalinu nevie nikto..len si to smelo kupujte..svinstvo

rici

lEN SA TOHO NEBOJTE, JE TO SUPA, NASTARUJE MA TO VZDY TAK ZE MOZEM IST AJ VAGONY VYKLADAT:) NA UčENIE VRELO ODPORúčAM, A NA HOCIčO, NASTARTUJE TO HLAVNE HLAVICKU, CHCE SA TI NEICO ROBIT, PROSTE NEUSEDIS OBJEDNAT SI TO MOžES CEZ NET NA www.speed8.cz MAJU VšELIJAKé PRíCHUTE.TAK PEKNE DO DNA :-)))

dajonel

Ja som vyskusal speed8 ked som siel na bike okolo bufetu. Zbadal som tam stanok speed8 tak som si jeden kupil a uplna parada som bol uplne nabudeny plny energie ale potom vecer som bol uplne mrtvy :D... kde sa to da objednat na nete ?? pls poslite mi niekto stranku kde by som si to mohol objenat diky moc.

RNG

Za vcelku malu davku toho, co to obsahuje je to poriadne drahe
Najucinnejsia cast je kofein(120 mg) a vytazok z yerba mate-50 mg(tiez kofeinove alkaloidy)
Acetyl-L karnitin je lepsia forma L-karnitinu
Umela stimulacia postupne vycerpa organizmus a prestane mat ucinok
Ja by som to pouzil len velmi zriedkavo, ked to clovek naozaj potrebuje.
Tak isto sa spravam ku kave. Ked ju vypijem raz za 2-3 mesiace, naozaj zaberie. Potom telo potrebuje par dni na regeneraciu.

andy

ja som to tiez vyskusala a naozaj ma to neskutocne nastartovalo. je to uzasna vecicka ked nieco nezvladate. Da sa to objednat cez internet ale predavaju to vsade na pumpach-ESSO-AGIP-BENZINA-OMW-SHELL, v tescu, v lekarnach, DROXI drogerie, INTERSPORT.

cicus

Predavaju to v lekarnach,da sa to objednat aj zec internet,jedna ampulka stoji cca 60SK a na den minimalne jednu resp. dve potrebujes,ved skus jednu a uvidis..podla mna kazdy organizmus inak reaguje na dane latky obsiahnute v tom pripravku.Drzim palce na skusky:)

gashty

hm...takze pomaha?co to je a kde sa to vlastne da zohnat?v lekarni?tiez mam pred skuskami a som absolutne nesustredena a ucenie mi ide tazko.skusala som Ginkoprim,ale to pre zmenu nema ziaden ucinok na mna:(

cicus

Ja som to mala a uzivam to, pretoze mam pred skuskami a sustredit som sa nevedela,stale unavu som pocitovala..mne to pomaha, je to dobra vecicka a dobre je na tom to,ze nie je navykova:)