Po "odpaneni"...

Príspevok v téme: Po "odpaneni"...
anonymka2202

Mám dotaz..Mala som svoje poprvé.Bolelo to jak sviňa a krv tiež tiekla takže je s toho jasné že panenská blana bola pretrhnutá..Lenže keď som sa pozerala zo spodu do zrkadla,vypadalo to tam ja keby tam sú ešte kúsky blany alebo niečo podobné...Má to tak byť alebo ako to má vyzerať ?..a je v poriadku že ma to bolelo celý čas ?.. A bojím sa s ním milovať zas pretože sa bojím,že to bude boleť znova a znova a znova...Prosím píšte svoje dotazy :)..Ďakujem...

anonymka2202

takto :)..neostalo mi tam nič splietla som sa :).. takže to je v poriadku...ale stale sa bojím strašne že nabuduce to bude bolesť jak táto.. ale to asi až ma niejaký 3 4 krát to bude už v poriadku nie ? ...

Faith

akože ja som vôbec nepochopila, že o čom hovoríte .. pokiaľ viem mne tam neostalo nič..teda nepozerala som sa, nebolí ma už pri sexe nič.. pri prvom mi ani krv nešla a bolelo to len keď vnikal nič viac.. dalo sa to prežiť..

izabell

mne to tam tiez ostalo stalo sa i presne to iste a mam to tam doteraz..vyzera to divne a nie nema to kazda.A ja sa uz asi 2 roky trapim s tym jak sa toho zbavit ci sa to neda nejak chirurgicky odstranit lebo to ti nezmizne....aj sa za to hambim a ked som sa pytala gynekologicky tak ona povedala ze to tam ostane az do porodu hej...ja ze ale mne tot am zavadza a ona ze lebo je to opuchnute...ale aj ked ti to odpuchne budes to tammat a bude to zavadzat.Kvoli tomu zvysku blany ma doteraz sex niekedy boli..preto to xcem dat prec len enviem jak.AK by si na nieco dosla daj vediet ja uz som zufala...

Baja22

Mňa to tiež prvý krát bolelo jak svina... :) A nabuduce sa neboj, tak ako písala levicaaa, stačí ak sa uvolníš a budeš si to vychutnávať :)

Kika:)

Mna to bolelo tiež prvý krát, a ptm po asi 5 mesiacoch som spala so svojím súčasním a pri vniknutí to tiež doost bolelo, asi ako prvý krát, a druhý krát to tiež trošku bolelo, a tretí krát tiež ešte trošku :D a 4 už skoro vobec:DD tak..:) sa drž:)