Asi po roku ma kazdy omrzi...

Príspevok v téme: Asi po roku ma kazdy omrzi...
katheline

mam 24 a dost problem..mala som uz 3vztahy a dost dlhe,a posledneho partnera som mala velmi rada,ale neviem,preco sa mi to stava,vzdy asi po roku ma to uz v posteli nebavi..proste sa velmi tazko vzrusim,velmi tazko zvlhnem.Je mi to neprijemne,lebo viem,ze partner si potom mysli,ze ma uz nevzrusuje.Ani bozky ma uz po case nebavia tak ako na zaciatku..co mam robit?Bojim sa ist do dalsieho vztahu,lebo si myslim,ze sa mi to bude stavat vzdy..preco to tak je??Preco niektorych vzrusuje partner aj po 10rokoch a ja aj ked lubim,tak ma ta vasen prejde??

katheline

Ale vy ma nepocuvate..ja som naozaj velmi lubila posledneho,..ibaze ja potrebujem velmi dlhu predohru,..a vela citov..proste nedari sa mi to tak lahko..ked napr.ze dostanem len 2-3bozky a sem tam ma niekde chyti,tak to so mnou nic nerobi,ale ked sa bozkavame nezne aj 10minut a hladka ma a je romanticky tak potom to uz ide..len neviem ci ich to nenudi taka dlha predohra..;-(

alžbe

no lebo riešiš len to čo sa deje v posteli, a nepracuješ na vzájomných pocitoch, ktoré zbližujú? toto je ovela dôležitejšie, ako nejaký maraton v posteli, a bez nich je to oničom...tot len môj osobný názor...