nevera, hádky, láska.. ako s tým žiť?

Príspevok v téme: nevera, hádky, láska.. ako s tým žiť?
noooooo

Som vydatá už neuveriteľných 20 rokov a mám ,,len,, 39 rokov. Náš vzťah nie je ideálny, aj keď sa v hĺbke veľmi máme radi. Prešli sme už dá sa povedať všetkým, neverou, žiarlivosťou, hádkami, bitkami, urážaním.. je to naozaj niekedy na nevydržanie.. a predsa sme stále spolu.. chodí preč za prácou už niekoľko rokov na týždňovky.. milenca nechcem mať, už som to vyskúšala, ale to nie je pre mňa.. neviem čo mám robiť.. som zúfalá.. deti sú už veľké.. viem, že je to všetko veľmi smutné, ale neviem sa pohnúť ďalej.. a rozvádzať sa nechcem, alebo bojím? .. váš názor? alebo skúsenosť?

M&M

Alexxka, kde je napisane, ze s nim musis zit, kym vas smrt nerozdeli??? Nieze by som neriesila podobnu otazku o tom ako dalej v zivote, ale myslim si, ze zit s niekym sa "muselo az kym.." v 18-19 storoci ;) Hlavu hore, nic nemusis! Aj ked, presne viem, ze to sa lahko hovori...

kafe

nooo, čo keby ste sa vybrali na víkend do kúpeľov. Len vy dvaja bez detí. Tam by ste sa mohli porozprávať o tom čo bolo, pospomínať si, zrekapitulovať, možno sa ospravedlniť... A potom sa pozrieť aj do budúcnosti. Spýtaj sa muža či je šťastný, o čom sníva, čo by si pre neho mohla urobiť ty. Ak sa ťa muž neopýta, tak mu rovnako povedz aj ty, či si šťastná, po čom túžiš a čo by si od neho chcela.
Výjsť zo začarovaného kruhu sa dá malými zmenami. Povedz mužovi, že po 20r by ti už konečne mohol začať aspoň trochu veriť. Pre4o bz si sa nemohla venovať nejakým koníčkom? Šťastná žena robí muža šťastným. Vynervovaná, znudená si vybije svoju zlosť na mužovi.

alexxka

ja sa veľmi snažím...dávam do vzťahu maximum,varím,periem,starám sa o rodinu,chodím do práce...ale jeho nič nezaujíma,nemá žiadne záľuby...s deťmi nepíše úlohy,neuvarí mi,keď som v práci a on je celý deň doma,len po nás kričí a díva sa na telku...už nevládzem,len vankúš vie,koľko slz som už doňho vronila...

noooooo

(alexxka), to ma naozaj veľmi mrzí.. ja tento problém nemám.. ja som mu nie ľahostajná (len je stále preč - práca), zarába dobre, stavia chatu, venuje sa mladšiemu synovi,... čo by som ja zas dala za to, keby doma sedel pri mne..cítim sa sstrašne osamelo..

alexxka

ja prežívam absolútne to istééé...žijem s človekom,ktorému som ľahostajná až na smrť,mám pocit,že ma vôbec nemiluje,celé dni vysedáva len pred telkou,teda,keď nie je v práci,život,rodina,všetko mu je ľahostajné,neviem,na čo nás má...mňa takýto život ubíja...zdá sa mi,že nemá žiadny zmysel života,že sa životom iba vezie...ale musím s ním žiť v dobrom i v zlom,až kým nás smrť nerozdelí...

noooooo

priznám sa (nieviemčo), že už dlhší čas rozmýšľam nad mojimi koníčkami a záujmami.. som v začarovanom kruhu - celé roky ma len kontroluje, zakazuje.. v podvedomí mám to zafixované.. radšej nikde nejdem, s nikým sa nestretávam... musím to zmeniť viem.. len ďalšie peklo na obzore..

NeviemCo

Pozri. Si relatívne mladá, ako píšeš, máš veľké deti. Čo tak začať sa venovať sebe, svojím záľubám a koníčkom?
Ak sa bojíš byť sama a rozviesť sa, urob to. Staraj sa o seba a uvidíš či to bude niekam viesť.

Denz, dobrá rada, ako ináč :-DD