Ahoj moja dcéra bude mať 6 rokov, sa véélmi bojí napr. dinosaurov, duchov.. a nápodobne.. a to je len posledných pár mesiacov, predtým zostávala sama v detskej izbe bez problémov a hrávala sa a teraz je stále pri mne a iné nepočúvam iba že sa bojí.. už aj so mnou začala spávať a dokonca túto noc sme museli nechať zapálené malé svetlo.. poraďte mi prosím ak má niekto s týmto skúsenosť ..ako na to..? vysvetlovať som jej to vysvetlovala..ale nezaberá..
Moja dcéra sa strááášne bojí..čo s tým???
šikovná :)
Ahojte:)
celkom dobré nápady.. aj mňa večer niečo napadlo - dala som jej retiazku s modrým kameňom - ktorý ju "ochráni" pred všetkým zlým.. začína to zaberať, tak sa teším.. totiž v poslednom čase sa to nedalo vydržať..
ďakujem za príspevky a pekný deň želám
Renata
no my sme museli prestať čítať rozprávky, zablokovali sme všetky dostupné rozprávkové kanály a vysvetľovali, že nič také neexistuje,
skús kúpiť akože ZÁZRAČNÉ pyžamko, u nás to zabralo (syn 6,rovno si kúp na tajnáša dve kôli praniu),v dráčiku tiež majú takú svietiacu húseničku, to zas zabralo kamoške...
aj mna to raz chytilo som bola este mensia ako tvoja dcera. ale zas mne to vekom preslo som z toho vyrastla...