Mam sa nad tym zamyslat alebo nie??

Príspevok v téme: Mam sa nad tym zamyslat alebo nie??
edusa

Chodim s priatelom dva roky aj dva mesiace,medzitym bola pauza nejake tri mesiace...
Chcem sa opytat,si mam stale nad tym uvazovat,alebo to pustit z hlavy....Moze kricat a nervacit priatel,ked som meskala,ze som ho volala do kostola so mnou,alebo nadavat mi ked je nervozny dokonca v rozculeni poslat do p.....

dakujem za pomoc.

miska31

Ahoj edusa annaa ma pravdu,su aj iny muzi a radsej sama ako s nim a trapit sa.Rozisla som sa z partnerom,mam dve deti,2.5 roka som bola sama s nimi(teraz mam priatela,ale bolo mi lepsie samej ako s nim,aj ked nie je to med lizat bit sama z detmi.

Annaa moj otec je podobny tvojmu manzelovi ale,moj otec aj pije.

RUSH

Wesker ak nemáš v pláne napísat niečo pozitívne,čo by autorke tejto témy napomohlo,možno otvorilo oči,radšej sem neprispievaj,rušíš atmosféru... a nielen tu,máš problém so ženami?či nedokážeš s nimi hovorit iným sposobom?
a k tej hnusnej vterke:nespomínam si,že by som na tvoju adresu niečo smerovala,ani len myšlienku,vyhýbaj sa mi radšej prosím,
nerada sa handrkujem, a s tebou už vobec nie,nemám prečo takto mrhat energiou,najdi si láskavo inú obet svojich výpadov,dakujem a prajem príjemný večer.

edusa

mila Anna.dakujem ti za nazor.som rada,ze aj takto sa da komunikovat...objavila som to nedavno,pretoze som hladala ,ze s kym si popisat,aj psychologicku ci nahodou nenajdem.....a tak som nahodne sa tu dostala...
presne tak,priatel nema okrem jedneho ziadnych inych kamaratov,aj to je taky svojsky...ale nebudem jeho kamarata rozoberat...ani rodicia,teda oni mi davni povedali,aby som rozmyslala ..ze ma lubil a lubi,ze plakal...preto nezmeni sa a ako vravis anna je to v nom,..,vadi mi jeho spravanie,tak sa budem snazit....

annaa

Mila Edusa,po precitani tvojho problemu som sa vratila do cias spred 20 rokov a presne ako ty vo veku 25 rokov som stala pred dilemou, co so vztahom,ked ma partner tiez kontroloval,bol nervozny,vycital mi,obmedzoval,vsetko,co som si kupila bolo z jeho pohladu nehorazne drahe,akurat mi oplzlo nenadaval a na druhej strane byvali aj chvile pohody a kludu.A tak ako aj ty, stale som mala vtedy pocit,ze to nie je to prave orechove.No stalo sa,co sa nemalo,musela som sa vydavat,kedze v tych casoch status slobodnej matky neprichadzal do uvahy,hlavne pre mojho puritansky zalozeneho otca.S mojimi rodicmi vedel velmi dobre komunikovat,omotal si ich okolo prsta,takze som casto od okolia pocuvala,co by som este chcela,ved nepije,nefajci,nechodi za babami.Ano,tieto tri vlastnosti mu ostali doteraz a to je vsetko. Vsetky tie ostatne,pre mna vtedy neprijatelne sa v manzelstve este viac rokmi prehlbili k horsiemu.Moje priatelky a znami su podla neho drbnuti,ani k nam nechodia,stretavam sa s nimi mimo,deti mu odvravaju len preto,ze som ich ja tak vychovala, moje rozhodnutia a plany su nanic,ze ja len minam peniaze...hoci zarabam trikrat viac ako on,zo svojej nervnej povahy sa dopracoval k infarktu a za to mozem samozrejme iba ja.Edusa,moje manzelstvo je moj najvacsi zivotny omyl,pretoze sme povahovo uplne odlisni a zatial,co ja som cele roky pracovala na sebe,aby som zabezpecila pre rodinu urcity standard,on vsetko len kritizoval,urazal ma,zhadzoval moje uspechy a pod.,nema doteraz ziadnych priatelov,lebo sa ho kazdy strani,takze vobec neocakavaj,ze ten tvoj sa niekedy zmeni,raz ked ma tieto vlastnosti dane v povahe,nikdy to ine nebude a teba nebude bavit sa mu donekonecna prisposobovat a tolerovat jeho hysaky a potom si uvedomis,ze sa da aj inaksie zit,v klude a pohode,ze existuju aj muzi inteligentni,ohladuplni,napomocni,pozorni,starostlivi....a ze fungujuci dlhodoby vztah nie je len o pocite zamilovanosti ale v pvom rade o porozumeni,vzajomnom chapani sa,opore,ucte,obetavosti a tolerantnosti. Ak tieto vlastnosti sa vo vasom vztahu neobjavuju,ver mi,ze v takomto vztahu nikdy stastna nebudes,budes len ticho trpiet a po rokoch si povies,ze si sa mala zariadit uplne inac.Keby som bola teraz na tvojom mieste,bez vahania by som "priatela" a jemu podobnych poslala do horucich pekiel.Ty si sebestacna,nezavisla zena,nenechaj sa zmanipulovat nejakym chlapom,ktory vnima zenu iba ako svoje vlastnictvo a tak sa potom aj sprava.

Wesker

RUSH ty hnusna vtierka. A ty edusa uz tolko netrep. Pises, ze od 18 rokov pracujes, ale zaroven v predchadzajucom prispevku si pisala, ze od 18 rokov mas uz vlastne byvanie a vlastne auto. To ti asi v 18 rokoch z neba spadlo vsak? Alebo sa da za 1 rok zarobit na byt a na auto? Sa zobud a neklam tu! To asi robis 72 hodin denne vsak?

edusa

rush,si myslim,ze potrebuju,pre rodinu,ak su pripravene,pre deti,ak chcu aby mali aj otca,pre ich a svoj pocit ochrany a tiez netreba zabudnut aj na to,co potrebuje telo...ale niekto to zvlada aj bez toho...si myslim,ze je potrebne mat pri sebe toho naalblizsieho cloveka:)

RUSH

správne edusa a teraz prejdime na tému prečo vlastne ženy potrebujú mužov?...opačná téma tu beží,radšej bez komentára
si úplne nezávislá,nenechaj sa ,máš sa predsa rada,vážiš si samú seba.