Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

krvácanie

Príspevok v téme: krvácanie
annushka

ahojte!:)chcela by som sa vás niečo spýtať. s mojím chalanom som už spala viackrát, teda presnejšie už asi 7krát a ani raz ma to nebolelo. Ale dnes sme mali tiež sex 3krát a 1. a 2. mierne bolelo a 3. vôbec, ale potom som krvácala.pred dňom sa mi skončila menštruácia.a keďže beriem HAK tak sa spravil do mňa. Nemáte s tým skúsenosti, z čoho to môže byť? ďakujem za odpovede! prajem pekný večer :)

annushka

ďakujem za odpoveď.ináč potom mi už došlo že to mohlo byť preto, lebo inak už nekrvácam, ale on sa ma pýtal vtedy lebo som mu to nepovedala ale tusim že videl že som krvácala a potom neskôr sa ma pýtal že čo mi je že som nejaká divná a ja že nič nič ale zajtra sa určite zas spýta a nevem čo mu povedať je mi to trocha trápne, ani nevem prečo lebo my sa o všetkom dokážeme rozprávať, ale toto je mi fakt trápne... :(

n,,

... možno to boli ,,zbytky" menštruácie možno keď ťa to tak troška bolelo ťa tam vnútri natrhol a krvácala si troška to sa stála aj mne dokonca aj keď ma to nebolí ... tak môže byť potom troška krvi.

annushka

prosim napíšte nejakú odpoveď.. joj a ešte k tomu- nemôže to byť z toho že to posledné mi robil trochu silnejšie? mzslím že narazil do tej steny.je to možné že je to kvôli tomu? tak to nie je nič vážne, že?