ahojte. chcem sa opytat ci mozem mat deti ked sa vylicim z mykozy? nevplyva ta choroba na plodnosť?dakujem za odpovede
mykóza
Mykoza sa prejavuje svrbením,niekedy až neznesitelným,zapálením a može byt biely výtok.
ako sa vlastne ta mykoza prejavuje?
Anjelik,myslím,že mykoza neovplyvnńuje plodnost.Ak máš citlivejší organizmus možeš ju dostat hocikedy.Mykozu možeš dostat ak ješ viacej sladkého, po užívaní antibiotík ale aj z obyčajného toaletného papiera alebo vložiek.Vyšetrenie je bežné ako u gynekologa,určite Ti predpíše nejaké čipky a mastičku.Ja som mavala dost často problémy s mykozou.Potom mi lekárka predpísala jednu tabletku,názov neviem, tú som užila a mala som dlhý čas pokoj.A v lekárnach sú dostat volnopredajné čipky na mykozu, tie mám vždy v pohotovosti doma ako prvú pomoc, ak by sa niečo vyskytlo nečakane.
JA som to mala minulý mesiac problémy s mykózou a dali mi Clotrimalum, vaginálne tablety a aj krém... Mne osobne to nepomohlo, ale potom mi dali Dalacin a ten je skvelý...
Manželka mala podobný problém, názov lieku už neviem, nejaké čípky, dobre zabrali.Neplaš sa .
Myslím, že keď sa liečiš, nebude to mať vplyv na plodnosť.